Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Σχόλιο της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη «Συμφωνία Συμβιβασμού» μεταξύ Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιρειών Siemens AG και Siemens A.E.

"Η υπογραφή της «Συμφωνίας Συμβιβασμού» μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιριών Siemens AGκαι Siemens A.E. που υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών «με βάση εξουσιοδότηση που παρείχε η Βουλή», βρίσκει τη ΔΗΜΑΡ αντίθετη.
Την αντίθεσή της εξέφρασε με κατηγορηματικό τρόπο, πριν από την υπογραφή, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
Με την υπογραφή της συμφωνίας δεν μπορεί να κλείσει το τεράστιο πολιτικό και οικονομικό θέμα που δικαίως απασχόλησε και απασχολεί την ελληνική κοινωνία ως υπόθεση διαφθοράς και προσβολής του δημοσίου συμφέροντος.
Να υπενθυμίσουμε ένα στοιχείο από την πληθώρα, που αφορούν την υπόθεση: Σύμφωνα με το ομόφωνο πόρισμα της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, το Ελληνικό Δημόσιο υπέστη ζημιά από αξιώσεις τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ. Δεν υπάρχουν «ισοδύναμα οφέλη» από τη συγκεκριμένη συμφωνία συμβιβασμού.
Για τη Δημοκρατική Αριστερά η διαφάνεια και η αντιμετώπιση της διαφθοράς δεν συμψηφίζονται με «συμφωνίες οικονομικού συμβιβασμού»."

1 σχόλιο:

  1. Η ΔΗΜΑΡ σε ρολο Ποντιου Πλατου νιπτει τας χειρας της απο τα ανομηματα της κυβερνησης την οποια στηριζει και συμμετεχει. Το ιδιο και στην υποθεση μεταλλειων του Κιλκις. Το ιδιο και σε ολες τις μετεκλογικες κολοτουμπες που κανει.Εχει αποδ ειχτει αυτο που περιμεναν πολλοι απο αυτην: Ενα μνημονιακο δεκανικι, αδιστακτων πωλητων της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.