Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ψήφισμα Ιδρύματος Μανόλη Τριανταφυλλίδη για τον θάνατο του καθηγητή Χρίστου Τσολάκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Νεοελληνικών Σπουδών (Ιδρύματος Μανόλη Τριανταφυλλίδη) με βαθύτατη θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκε σήμερα την απώλεια του Ομότιμου Καθηγητή του Α.Π.Θ. Χρίστου Τσολάκη.
Ο Χρίστος Τσολάκης, διαπρεπής γλωσσολόγος και επιστήμονας, μα πάνω από όλα δάσκαλος, συνεργάστηκε με το Ίδρυμά μας από κάθε θέση την οποία υπηρέτησε. Για περισσότερα από σαράντα χρόνια υπήρξε ειλικρινής συνομιλητής, πολύτιμος σύμβουλος και κυρίως σταθερός φίλος και αρωγός.
Πιστός στα οράματα του Μανόλη Τριανταφυλλίδη, είχε διαρκώς στη σκέψη του το Ινστιτούτο, το οποίο πολλές φορές αισθάνθηκε την ευεργετική του παρουσία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, μαθαίνοντας την απώλειά του, αποφάσισε:
1. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του.
2. Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του και να προβεί στο προσεχές μέλλον σε εκδηλώσεις τιμής και μνήμης.
3. Να εκφράσει στην οικογένειά του τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του Συμβουλίου και όλων των συνεργατών του Ιδρύματος.
4. Να κοινοποιηθεί το παρόν στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Α.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.