Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει το Gay Pride - ''Βράζει'' ο μητροπολίτης Άνθιμος!

Το απόγευμα θα απευθύνει χαιρετισμό ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης - Για ανήθικη παρέλαση, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η μητρόπολη...
Την πρώτη της Gay Pride υποδέχεται το απόγευμα η Θεσσαλονίκη με την εναρκτήρια ομιλία στην πλατεία Εμπορίου στις 19.00 το απόγευμα, όπου χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την πολυαναμενόμενη παρέλαση από τις 20.30 ως τις 21.30 το βράδυ του Σαββάτου στους δρόμους της πόλης και με συναυλία στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης όπου σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για «γεγονός απαράδεκτο για τα ήθη και τα έθιμα της πόλης» και προσθέτει: «απορούμε, θλιβόμεθα, διαμαρτυρόμεθα και γνωρίζουμε ότι πολίτες, άνδρες και γυναίκες, ιδίως νέοι της πόλεώς μας έχουν δηλώσει ότι θα αντιδράσουν έντονα σε τέτοια παρουσία και ανήθικη παρέλαση οπουδήποτε στην πόλη μας αλλά ειδικότερα στην καρδιά της ζωής των δύο μεγάλων μας Ναών, Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και Αγίας Σοφίας».

9 σχόλια:

  1. Επιτέλους γίναμε Ευρώπη...(;)
    Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους,αλλά η straight pride πότε είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας ακόμη gay από το Κιλκίς23 Ιουνίου 2012 στις 10:14 π.μ.

    Γιατί οι str8 είναι κοινωνικά αποκλεισμένοι ; μήπως δεν έχουν δικαίωμα γάμου; μήπως δεν έχουν δικαίωμα στην υιοθεσία ; μήπως μήπως μήπως;;;;
    Πάντως κρίμα που την πρώτη μέρα ενώ είχε κόσμο από το Κιλκίς ήμασταν μόνο 3-4 :) ελπίζω πως σήμερα θα είμαστε παραπάνω. (αν και είμαι ήδη σίγουρος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας ομοφυλόφιλος23 Ιουνίου 2012 στις 2:57 μ.μ.

    Ανώνυμε,
    προφανώς δεν ξέρεις και πολλά για την ομοφυλοφιλία.
    Ενημερώσου λίγο:
    http://www.kokkino.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2306%3A2012-06-09-11-17-58&catid=36%3A-&Itemid=53

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. bre g@mo ta spitia sas poy ginate kai fisiologoki kreas ston patosas bazete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai den einai apokleistika enas thesmos geto mono gia gay kathos kai polloi straight paravrethikan stin en logo ekdilosi.o kathenas exei dikaioma stis epiloges tou arkei na min ftanei se akrotites kai ipervoles...allilosevasmos kai anektikotita einai ta sistatika mias igious kononias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den iparxei logos na allilovrizomaste,apo tous streit vgainoun oi gay, den irthan ouranothen.kai den milo mono gia gay pou kanoun mpam alla gia omofilofilous pantremenous me oikogeneies kai paidia pano apo kathe ipopsia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και δεκαεπτάχρονος έφηβος φίλε μου Ανώνυμε έχω τα αρχίδια που σου λείπουν να σου πω ότι το κρέας στον πάτο σου θα καταλήξει. Είμαι γκει. Είμαι φυσιολογικός. Δεν το επέλεξα. Ξεπέρασε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. den iparxoun gay i streit oute ellines i ksenoi iparxoun anthropoi kai ipanthropoi sevasmos kai anektikotita apo olous se olous. kai ego gay eimai kai malista se somata asfaleias. den krinoume tous anthropous apo to ti kanoun sta krevatia tous. den zoume ston mesaiona oute se tritokosmiki xora tis afrikis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βεβαια στο κιλκις και την περιφερεια τα πραγματα ειναι πιο οπισθοδρομικα για ευνοητους λογους σε αυτο το θεμα απ'οτι στα μεγαλα αστικα κεντρα. και φιυσικα πολλοι γκει εχουν στρειτ φιλουσ και φιλες και ταναπαλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.