Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ψωμιάδης για Βενιζέλο και ΠΑΣΟΚ

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο λαός έπρεπε να τιμωρήσει το ΠΑΣΟΚ και το τιμώρησε, όμως σήμερα το βάρος της ευθύνης πέφτει στον Βαγγέλη Βενιζέλο. Πριν ένα χρόνο κάθισε στην ηλεκτρική καρέκλα του υπουργού Οικονομικών και τώρα, πέρα από τα προσωπικά του λάθη, πληρώνει τα εγκληματικά και καταστροφικά λάθη της διετίας Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου. Όμως για να βγούμε από την κρίση, ο τόπος σήμερα περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη από ενότητα, έχει ανάγκη από τις υγιείς δυνάμεις, σε όποιο κόμμα κι αν βρίσκονται. Κι έχει ανάγκη από κόμματα σύγχρονα, που είναι σε επαφή με την κοινωνία. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ υπό τον Βαγγέλη Βενιζέλο μπορεί να καταφέρει τη μετεξέλιξή του και την προσαρμογή του στις νέες ανάγκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.