Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Εθιμοτυπική επίσκεψη του κ.Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Υ.ΜΑ.-Θ.

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου δέχτηκε, σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012, στο Διοικητήριο, τον κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο κ. Ψωμιάδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Υπουργό στο δύσκολο έργο που ανέλαβε και τόνισε ότι η ανασυγκρότηση του ΥΜΑΘ ήταν πάγιο αίτημα που θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Βόρειας Ελλάδας και στους Εθνικούς στόχους. Παράλληλα διαβεβαίωσε τον Υπουργό ότι θα είναι στη διάθεση του για την προώθηση των αναπτυξιακών δράσεων του ΥΜΑΘ.
Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για προβλήματα που απασχολούν την Θεσσαλονίκη και ευρύτερα την Κεντρική Μακεδονία με ιδιαίτερη προσοχή να δίνεται στο ζήτημα του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Από την πλευρά του ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για την επίσκεψη του και επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας όλων των προσώπων και φορέων της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας. «Τομέας συνεργασίας πρέπει να είναι και η διοργάνωση των εορτασμών για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1912. Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την επέτειο αλλά και να την αξιοποιήσουμε επ’ ωφελεία της πόλης. Και σε αυτό χρειάζονται συνέργειες πέρα και πάνω από οποιεσδήποτε διαφορές και διαφωνίες. Η Θεσσαλονίκη μας ενώνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.