Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Και ο Κιλτίδης πάει Συγγρού;


Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ένταξης του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ένταξης του στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ , Κώστας Κιλτίδης, εφόσον μείνει ικανοποιημένος από την τροποποίηση του προεκλογικού προγράμματος της Ν.Δ. «Η Ν.Δ . είναι το σπίτι μου», δήλωσε είπε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο κ. Κιλτίδης. Παραδέχθηκε ότι συζητάει με τη Ν.Δ. και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στο Κιλκίς, όπου εκλέγονταν στο παρελθόν με τη Ν.Δ. (στις εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν υποψήφιος με τον ΛΑ.Ο.Σ. στην Α΄Θεσσαλονίκης).

Ο κ. Κιλτίδης υποστήριξε την άποψη ότι έπρεπε να επιτευχθεί μια προγραμματική σύγκλιση του ΛΑ.Ο.Σ. με τη Ν.Δ. και όλοι οι πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. σε εκλόγιμες θέσεις.
Ο κ. Κιλτίδης, ως βουλευτής, είχε αποχωρήσει από τη Ν.Δ. για να ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμμαχία της κ. Μπακογιάννη και στη συνέχεια αποχώρησε και από εκεί και εντάχθηκε στον ΛΑ.Ο.Σ.

11 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΑ.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙ-ΝΟ-ΝΤΑΙ.

    Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής και τσίπας. Άλλαξε 4 κόμματα σε 1 χρόνο!!! Και τώρα ξαναγυρνάει να γλύψει εκεί όπου έφτυνε; Ντε και καλά να ξαναβγεί βΟλευτής με κάθε δυνατό τρόπο; ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια Κομανέτσι ρε παιδιά!!!! Ο άνθρωπος την έχει ξεπεράσει προ πολλού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι μελισανιδης και μαλακιες .......αυτη ειναι κολοτουμπα.....ΤΕΛΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα ρε κοίτα να δεις τι γίνετε... έλα έλα από εδώ πουλάκι μου... έλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ψηφος εμπιστοσυνης κιλτιδης για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟ ΜΛΚ ΕΙΣΑΙ ΠΟΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. από τον τίτλο του άρθρου νόμιζα ότι άλλαξε ΚΑΙ φύλλο..
    (δεν πιστεύω να το κόψεις..χιούμορ είναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στην αρχή μας Νεοδημοκράτης, ύστερα έγινε Ντορικός και νεοφιλελεύθερος, κατόπιν Καρατζαφερικός και όπως είπε βρήκε την ιδεολογία του και τώρα επιστρέφει στην Νέα Δημοκρατία που είναι το σπίτι του. Αύριο θα πάει ...στο διαμέρισμά του ? Ο ευρών αμοιφθήσεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :-D φίλε 3:02 γαμάτο!!!

    1:28 πες τα καλά αδερφέ:
    στην αρχή ήταν φόλα Καραμανλικός
    μετά δήλωσε Μητσοτακικός
    στη συνέχεια ομολόγησε ότι πάντα ήταν Καρατζαφερικός
    και στο τέλος αποδείχτηκε... Σαμαρικός!!!

    Αυτός είναι ο αεροβικός ενοργανικός Παγκόσμιος Πρωταθλητής :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.