Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο Κυριάκος Μακαρονίδης υποψήφιος με τη Δράση στο Κιλκίς

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Μακαρονίδης, γιος της Κιλκισιώτισας Ευμορφίας Ψωμιάδη και του Δημητρίου Μακαρονίδη, είναι ο υποψήφιος με το συνδυασμό ΔΡΑΣΗ – ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο νομό Κιλκίς.
Ο Κυριάκος αποχώρησε σχετικά νωρίς από τη Σχολή Ευελπίδων για να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία στο χώρο των Επιστημών και των νέων Τεχνολογιών. Με σπουδές Ηλεκτρονικού Μηχανικού και εξειδίκευση στους Η/Υ ασχολήθηκε στη συνέχεια με το ρεπορταζ και την αρθρογραφία στο χώρο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. Έναν χώρο που υπηρετεί πάνω από 25 χρόνια. Η ποιότητα των ανθρώπων που μετέχουν στα ψηφοδέλτια της ΔΡΑΣΗΣ και φυσικά το πρόγραμμα του κόμματος στάθηκαν αφορμή για την κάθοδό του στις επερχόμενες εκλογές. Ο άξονας των τριών «Π»της ΔΡΑΣΗΣ, δηλαδή ο Πολιτισμός, το Περιβάλλον και η Παιδεία αποτέλεσε το σημαντικό κίνητρο για την ασχολία του με τα κοινά του τόπου.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για την κάθοδό του στις εκλογές έπαιξε το γεγονός πως στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι υποψήφιοι της ΔΡΑΣΗΣ ειναι νέοι άνθρωποι ΜΗ επαγγελματίες πολιτικοί, ρεαλιστές, ειλικρινείς, με απλή λογική.
Με γνώμονα τις νέες προοπτικές που ανοίγουν τα ιντερνετικά κοινωνικά δίκτυα ο Κυριάκος πιστεύει πως οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Κιλκίς έχουν πολλά να κερδίσουν αξιοποιώντας τις νέες αυτές τεχνολογίες. Μέσω συντονισμένων προσπαθειών με κόπο, μεράκι και φαντασία οι παραγωγοί του Κιλκίς είναι σε θέση να πουλήσουν τα προϊόντα τους ΚΑΙ στο εξωτερικό επιτυγχάνοντας καλύτερες τιμές και βελτιώνοντας τη θέση τους στον ανταγωνισμό.
Επίσης, ο αγροτουρισμός στο Κιλκίς και οι παράπλευρες δράσεις του είναι ένα πεδίο που μπορεί να απασχολήσει εκατοντάδες πολίτες κυρίως νέους δίνοντας διέξοδο στην κρίση και την ανεργία. Και σε αυτό τον τομέα η συνεισφορά των νέων τεχνολογιών μπορεί να οδηγήσει με σωστά βήματα στην ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.