Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Δήλωση Τσιτουρίδη για την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Mακεδονίας-Θράκης


Με αφορμή την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Το 2009 ο τότε πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου κατήργησε το Yπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και υποβάθμισε τη λειτουργία του δημιουργώντας μια Γενική Γραμματεία. Η τότε κυβέρνηση με περισσή υποκρισία υποστήριξε ότι με την εγκατάσταση δυο υφυπουργών από άλλα υπουργεία στη γραμματεία, αποκτούσε ουσιαστικό και σημαντικό ρόλο η γραμματεία αυτή.
Το 2010, πάλι με το πρόσωπα νέας «αναβάθμισης» εφευρέθηκε η δημιουργία μιας Επιχειρησιακής Μονάδας Ανάπτυξης.
Την εβδομάδα που πέρασε αποδείχτηκε η απόλυτη υποκρισία αυτών που προφανώς δεν μπορούν να αξιολογήσουν την εθνική, πολιτική και επιχειρησιακή ανάγκη για την διατήρηση του ονόματος «Μακεδονία» και των κυβερνητικών δομών που θα ασχολούνται ιδιαίτερα με τα θέματα αυτής της περιοχής, Έτσι, μετά το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης καταργείται τώρα και η Γενική Γραμματεία που το υποκατέστησε.
Ευτυχώς αυτές οι αντιλήψεις και αυτές οι πολιτικές θα τελειώσουν με την ψήφο του ελληνικού λαού στις προσεχείς εκλογές. Που όσο κι αν θα ήθελαν μερικοί μέχρι και ενδεχομένως να τις «καταργήσουν», οι εκλογές θα γίνουν πολύ σύντομα.”

1 σχόλιο:

  1. Πολυ καλα τα λεει ο κ.Τσιτουριδης.Και κριμα που δεν ειναι στην βουλη να τα πει κ εκει.Οι βουλευτες του νομου μας τι λενε? Που βρισκονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.