Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Γενική συνέλευση της Κοινωνίας Πολιτών νομού Κιλκίς με θέμα τη συμμετοχή και εκπροσώπηση στο μέτωπο αγώνα ενάντια στα μεταλλεία της περιοχής των Κρουσίων και Πάικου

Φίλοι και μέλη της Κοινωνίας Πολιτών νομού Κιλκίς                                            Αναστατωμένη η κοινωνία του νομού μας πληροφορείται το τελευταίο διάστημα ότι πρόκειται να δημοπρατηθεί η εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου περιοχών του νομού μας. Η όλη διαδικασία εκ μέρους του κράτους γίνεται με την διαδικασία του κατεπείγοντος, εν κρυπτό και μόνο μετά την αντίδραση φορέων και της κοινής γνώμης αναγκάστηκε το υπουργείο να καλέσει στην Αθήνα τους εκπροσώπους του νομού μας προς ενημέρωση. Η προσπάθεια απόκρυψης των πραγματικών δεδομένων, της εν λόγω επένδυσης με τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπάρχουσας νομοθεσίας και τις εμπειρίες παρόμοιων μεταλλευτικών εκμεταλλεύσεων, δημιούργησαν έντονη ανησυχία στους κατοίκους του νομού μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αφού ενημερώθηκε συνοπτικά, εξέφρασε την αντίθεσή του στην εν λόγω επένδυση. Ταυτόχρονα σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για λεπτομερή ενημέρωση και απόφαση συμμέτοχής στο Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα μεταλλεία.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27-01-12 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε πολίτη ο οποίος θα ήθελε να ενημερωθεί και να συμμετάσχει στον εν λόγω αγώνα, ο οποίος τώρα αρχίζει.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 154
611 00, ΚΙΛΚΙΣ
Τηλ:23410 24400 , FAX:23410 24400
e-mail: info@kpk.gr
Web: http://www.kpk.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.