Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Το χρέος της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά

Γράφει ο Μάκης Πεντσερετζής                            Τελευταία βιώνουμε ιστορίες καθημερινής τρέλας.
Ο Τόπος μας περνάει δύσκολες στιγμές και ο λαός έχει φτάσει σε οριακό σημείο.
Καθημερινά κλείνουν εκατοντάδες επιχειρήσεις, χιλιάδες κόσμος απολύεται από το Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Τα χαράτσια και οι φόροι πέφτουν βροχή, οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις είναι στην ημερήσια διάταξη.
Η καταστροφική πολιτική της διετίας του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται και σήμερα με την Κυβέρνηση Παπαδήμου.


Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Η οικονομία της χώρας βουλιάζει και δεν σώζεται από την έκτη και έβδομη δόση. Τα λεφτά αυτά δίνονται από τους δανειστές για να παρθούν πίσω με υψηλό επιτόκιο και για να παραχωρηθούν κυριαρχικά δικαιώματα με απώτερο σκοπό την εκμετάλλευση του φυσικού και ορυκτού πλούτου της Ελλάδος .
Η Οικονομία μιας χώρας βασίζεται στην ανάπτυξη ,στην βιομηχανία , στην αξιοποίηση του φυσικού και ορυκτού πλούτου , και στον τουρισμό.
Η Ελλάδα βρίσκεται από γεωγραφικής άποψης σε θέση κλειδί.
Μπορεί να εκμεταλλευτεί την Ναυτιλία , τον Τουρισμό ,και τον Ενεργειακό πλούτο της Μεσογείου.
Τίποτα όμως από αυτά δεν έγινε στα δύο καταστροφικά χρόνια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Η χώρα χρειάζεται Ανάκαμψη, Ανταγωνιστικότητα, και Κοινωνική Συνοχή.
Η ξεκάθαρη πολιτική και εθνική στάση του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας στην δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία είναι μια αχτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι που ζούμε, όπου δίνει έστω και μια ελάχιστη ελπίδα στον λαό.
΄Όποτε λοιπόν και εάν γίνουν εκλογές έτσι όπως έχουν τα πράγματα φαίνεται ότι η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση.
Το θέμα όμως είναι να γίνουν οι εκλογές τώρα και όχι μετά.
Η ΝΔ η ιστορικότερη παράταξη αυτής της χώρας πρέπει να είναι η Κυβέρνηση αυτή που θα λάβει τις κρίσιμες αποφάσεις .
Θα διαπραγματευθεί προς το συμφέρον της Χώρας και δεν θα ξεπουλήσει κυριαρχικά δικαιώματα και ορυκτό πλούτο.
Εάν οι εκλογές αργήσουν , όλες οι κρίσιμες αποφάσεις δημοσιονομικές και εθνικές , θα παρθούν από την σημερινή ημιδιαλυμένη μεταβατική κυβέρνηση , μιας κυβέρνησης χωρίς λαϊκή εντολή, όπου δεν έχει την συνοχή και την δύναμη που απαιτείται..
Τότε η κυβέρνηση της ΝΔ που θα ακολουθήσει ,θα είναι μια κυβέρνηση όπου απλώς θα αναγκασθεί να διαχειριστεί τις προηγούμενες καταστροφικές αποφάσεις και .χωρίς πλέον η ίδια να μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως .
Χρέος λοιπόν της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά είναι σήμερα κιόλας να αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την μεταβατική Κυβέρνηση και να προκηρυχθούν εκλογές.

7 σχόλια:

  1. Με τον ΣΤΑΥΡΟ ανάποδα, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία: Μην τολμήσει κανείς και πει ότι ήταν...τυχαίο, γιατί τέτοια "λάθη" δεν γίνονται ούτε σε...σχολικές γιορτές, όχι σε ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με τον Πρόεδρο του Ισραήλ!
    Φυσικά, ο εβραιόδουλος Σαμαράς ουδόλως φαίνεται να ενοχλήθηκε από το γεγονός, όπως μπορούμε να διακρίνουμε απ' το πλατύ του χαμόγελο!
    Οι ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, προσέβαλαν βάναυσα την ελληνική σημαία και την Ελλάδα με αυτή την εμετική τους πράξη: Ένα ακόμα δείγμα του πόσο μας...αγαπάνε, όπως λένε κάποιοι εγχώριοι εβραιολάγνοι!
    Να χαίρεστε...τους φίλους σας "υπερπατριώτες"! Να χαίρεστε τα κολλητηλίκια μ' εκείνους που ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ (γιατί άραγε;) να βλέπουν τον Σταυρό και φροντίζουν να τον βεβηλώνουν
    ΟΜΑΔΑ Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακη κειτα πρωτα το δικο σου χρεος προς το επημελλητήριο όπου δεχ ειχες ουτε το δικαίωμα του εκλέγειν αλλά και ούτε του εκλέγεσθαι.
    Ασε τα άλλα!!!!!!!!!!
    Τρομάρα σου θέλεις να γίνεις και Βουλευτής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den mas paratas re papara kai ekei poy eisai poly soy pefti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ? ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ? Ε ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 9.06πμ
    Προφανώς δεν γνωρίζεις η σε εβαλε κάποιος να γραψεις . Καλό ειναι όμως πριν γράψεις οτιδήποτε ανώνυμα να ρωτάς πρώτα. Ως γεωτεχνικός ανήκω στο επιμελήτηριο του ΓΕΩΤΕΕ . Το επιμελήτηριο του Κιλκίς για εμάς είναι προαιρετικό. Κι όσον αφορά τις εκλογές του επιμελητηρίου δεν ενδιαφέρομαι ούτε ενδιαφέρθηκα ποτέ.
    ΣΗΜ: πάντα γράφω και σχολιάζω επώνυμα και όχι ανώνυμα.

    ΜΑΚΗΣ ΠΕΝΤΖΕΡΕΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο μάκη καλά τα λες.
    τα πασόκια χάσανε την εξουσία και δεν ξέρουν τι λένε. είναι ζαλιζμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάκη, άσε τις παπαριές?
    Ασχολείσου με τη δουλειά σου και άσε τις παράρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.