Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο Περικλής Κολότσιος αναπληρωτής Δήμαρχος

Ο δημοτικός σύμβουλος Περικλής Κολότσιος θα είναι ο αναπληρωτής του Δημάρχου Κιλκίς Βαγγέλη Μπαλάσκα για όσο διάστημα ο τελευταίος θα τελεί υπό αργία μετά την παραπομπή του σε δίκη για την υπόθεση των πάσο των ΑΜΕΑ που αποφάσισε το δικαστικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης. Αυτό δήλωσε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ο ίδιος ο Δήμαρχος Κιλκίς, προσθέτοντας παράλληλα όμως ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τόσο απλά την θέση που του εμπιστεύθηκαν οι Κιλκισιώτες και ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το δήμο.
Ο Βαγγέλης Μπαλάσκας μιλώντας στο σώμα ανέφερε ότι έφτασε επιτέλους η ώρα να δικαστεί από πραγματικούς δικαστές και όχι από ιδιοτελείς κύκλους, που όπως προσέθεσε χαρακτηριστικά εξαπέλυσαν όλο το προηγούμενο διάστημα μεθοδευμένη προσωπική επίθεση και "δεν σεβάστηκαν ούτε την οικογένεια και τα παιδιά μου". 
Η αργία του Δημάρχου θα ισχύσει όταν υπογράψει την σχετική απόφαση ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης.

12 σχόλια:

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τώρα θα ρθουν να μας κυβερνήσουν αυτοί ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εαν λειτουργούσε κάτι σωστά σε αυτή τη χώρα δε θα επέτρεπαν από την αρχή μια υποψηφιότητα η οποία έχει εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. Τώρα ποιος το διαδέχεται στον "θρόνο" μικρή σημασία έχει. Απλά να θυμίσω ότι έχουμε έναν από σπόντα βουλευτή και έναν από σπόντα δήμαρχο!

    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εαν λειτουργούσε το κράτος δε θα επέτρεπε ποτέ σε κάποιον που έχει εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη να βάλει ούτε υποψηφιότητα. Το ποιός τον διαδέχτηκε στο "θρόνο" μικρή σημασία έχει. Αλλά στο Κιλκίς τελικά έχουμε έναν βουλευτή από σπόντα και έναν δήμαρχο από σπόντα!


    Υ.Γ. Είναι η δεύτερη φορά που προσπαθώ να "ανεβάσω" το παραπάνω σχόλιο. Εαν ενοχλεί την Γνώμη να μου το πει.

    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοιοι αξίζουν στους Κιλκισιώτες...Να τους χαίρεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τη Γνώμη την ενοχλούν πολλά σχόλια κυρίως αυτά που αφορούν το Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αγανακτησμένοι δεξιοί που βρίζουν το ΠΑΣΟΚ που σπαταλά τα λεφτά τους ας δουνε πρώτα στον καθρεφτη και να φτύσουν τα μουτρα τους.
    Αυτοί έβγαλαν δήμαρχο το λύκο για να φυλάει τα πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έχουμε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ο οποίος θα πηγαίνει κανονικά στο γραφείο του και τώρα ο υπό αργία Δήμαρχος Κιλκίς ΜΠΑΛΑΣΚΑ μας καθυσηχάζει ότι θα πηγαίνει στο γραφείο του για να υπηρετήσει τον Δήμο. Ησύχασα τώρα γιατί είχα αγωνία. Όταν έλεγε ότι θα αθωωθεί με βούλευμα εννούσε ότι επιτέλους επιθυμεί να δικαστεί; Και πως ανακοινώνει ποιος θα είναι ο διάδοχος του αφού πρέπει πρώτα να ψηφίσουμε οι δημοτικοί σύμβουλοι; οπότε στρατιώτες προσοχή. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς. Αυτή είναι η δεξιά κύριοι! Αυτούς ψηφίσατε για να κάνουν κουμάντο στην καθημερινότητα μας.
    Και μετά βρίζεται τον Παπανδρέου.
    Τους εαυτούς σας να βρίζεται κιλκισιώτες γιατί σας αρέσει η διαφθορά και την ψηφίζεται.
    Όσοι ψηφίσατε Μπαλάσκα είμαι σίγουρος πως περιμένατε κάπου να σας βολέψει (για τους άνδρες) και όσες ψηφίσατε Μπαλάσκα μάλλον για να σας...βολέψει !(για τις γυναίκες, ξέρου αυτές...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απορώ πάντως με τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που δεν έχουν αντιδράσει για το γεγονός ότι προεξωφλεί ο Μπαλάσκας ότι δημαρχεύων θα είναι ο Κολότσιος. Εκτός αν εκτιμούν αφάνταστα τον ΚΟΛΟΤΣΙΟ και τον θέλουν ως ΑΡΧΗΓΟ τους και φυσικά Δήμαρχο του Κιλκίς. 2) καλά θα κάνει ο κ. Μπαλάσκας να μην εμφανιστεί στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ μετά την αργία γιατί δεν θα είναι ευγενικοί οι πολίτες του Κιλκίς. Να κάτσει σπίτι και να υπηρετεί τη δουλειά του. Όταν αθωωθεί ας υπηρετήσει ξανά τον Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιλάνε τα στρατιωτάκια; Τούς έχει μοιράσει τις δουλειές...Σιγά μην βγάλουν άχνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχουν φάει πολλοί από τον Βαγγέλη.
    Πάντως ρε Βάγγο την γραμματέα που είχες στη νομαρχία πως κ δεν σ ακολούθησε στον δήμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.