Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ομοίωμα ύαινας θα καλωσορίζει τους επισκέπτες της Παλαιοντολογικής Έκθεσης του Κιλκίς

Στο Δήμο Κιλκίς παραδόθηκε με την ολοκλήρωσή του το ομοίωμα της στικτής ύαινας σε φυσικό μέγεθος που κατασκεύασε ο Βασίλης Μιχαηλίδης από το Μουσείο Μαμούθ της Θεσσαλονίκης. Το ομοίωμα θα φιλοξενηθεί στην Παλαιοντολογική Έκθεση που ετοιμάζει η δημοτική αρχή Κιλκίς σε συνεργασία με την ομάδα της αναπληρώτριας Καθηγήτριας στο Τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ Ευαγγελίας Τσουκαλά. Η έκθεση που θα δημιουργηθεί στο κτίριο του αναψυκτηρίου του Λόφου, θα είναι ανοικτή για το κοινό, ενώ στη διαμόρφωσή της θα συμβάλλει και ο Ολλανδός Επιστημονικός Συνεργάτης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Ρότερνταμ Ολλανδίας κ. Ντικ Μολ.
Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι εξαιτίας του ότι στο Σπήλαιο του Αγίου Γεωργίου στο Λόφο του Κιλκίς έχουν βρεθεί πολλά απολιθώματα υαινών, το τελευταίο είναι γνωστό εντός του εσωτερικού αλλά πλέον και του εξωτερικού, ως το μοναδικό άντρο υαινών στην Ελλάδα.





4 σχόλια:

  1. SAS SYNCHEROME GIA AFTO PU KANETE STOPILEO INE POLY OREO ! IM O GERMANOS ALBERT PU ECHO ERTHI
    POLES FORES KAI MIA FORA MU EDOSES TA KLITHIA N THIMASSE
    CHERETISMUS
    APO MENA KAI TIN GIENEKA MOU
    ALBERT SULTANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω η ύαινα να γίνει το σύμβολο της πόλης του Κιλκίς...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ προτείνω, η ύαινα να γίνει σύμβολο των πολιτικών που κυβέρνησαν τη χώρα μας τα τελευταία 37 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ προτείνω η ύαινα να φάει τον Βαγγέλη, θα της κάτσει στο στομάχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.