Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γ. Παπανδρέου

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα γίνει δεκτός σήμερα, Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 12:00, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. (Προεδρικό Μέγαρο)

8 σχόλια:

  1. Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011
    «Η Ελλάδα είναι η ισχυρότερη χώρα του κόσμου»

    «Αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να εγκρίνουν τα μέτρα και αποχωρήσουν από την ευρωζώνη, αυτό θα είναι game over για το ευρώ, την Ευρώπη και την εξαγωγική πολιτική της Γερμανίας», αναφέρει άρθρο του αμερικανικού περιοδικού Money Week, προσεγγίζοντας διαφορετικά το ζήτημα του ελληνικού χρέους.
    Η συντάκτης του άρθρου, Μέριν Σόμερσετ Βεμπ, προειδοποιεί επί της ουσίας τους Ευρωπαίους ότι το ενδιαφέρον τους θα πρέπει να εστιάζεται στο να πειστεί η Ελλάδα να δεχθεί κάποια μέτρα: «Η Ελλάδα είναι πανίσχυρη. Όλος ο κόσμος υποθέτει ότι η Γερμανία έχει τη δύναμη και παρακολουθεί με ενδιαφέρον συνήθως τι είναι διατεθειμένη να δώσει η Γερμανία αντί να προσέξει τι είναι διατεθειμένη η Ελλάδα να δεχθεί»!
    Η Ελλάδα αποκαλείται ως «η ισχυρότερη χώρα στον κόσμο»: Η συγγραφέας του άρθρου καλεί τους Ευρωπαίους εταίρους – και όχι μόνο – της Ελλάδας να «είναι πιο ευγενικοί», αφού κρατάει υποτίθεται στα χέρια της την επιβίωση ή την καταστροφή! Και προσθέτει, ότι «μετά από μια αναδιάρθρωση η Ελλάδα θα έχει έναν από τους πλέον υγιείς ισολογισμούς στην Ευρώπη. Το μόνο που θα κάνει είναι να βελτιώσει τη θέση της. Σαφώς κάποιοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί δεν θα θέλουν να δανείσουν μια χώρα που πτώχευσε πρόσφατα. Υπάρχουν όμως τόσοι άλλοι που θα δάνειζαν μια χώρα με καθαρό ισολογισμό, ακριβώς γιατί η περίπτωση νέας χρεοκοπίας είναι απίθανη στο κοντινό μέλλον».
    Σχολιάζοντας το δημοσίευμα που προκάλεσε αίσθηση στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναλυτής σημείωσε ότι «η εκδίκηση δεν είναι οικονομική στρατηγική»!
    Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πόσα πράγματα θα μπορούσε να πετύχει η Ελλάδα εάν ο πολιτικός της κόσμος άφηνε κατά μέρος τα παιχνίδια πολιτικής επιρροής και ισχύος και ασχολούνταν με τη διάσωση της χώρας και της Ευρωζώνης…

    Επιβάλεται να το διαβάσουν αυτό επειγόντως οι ΓΑΠ και Σαμαράς μπάς και προβληματιστούν αυτή την φορά στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σαμαράς θαβει την Ελλάδα και μαζί του θα πάνε άκλαυτοι όσοι τον στηρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λούκυ Λουκ είσαι πολύ λίγος τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά απο αυτό το "βαθυστόχαστο" συμπέρασμα που βασίζεται σε "πληθώρα επιχειρημάτων", και σε συνδιασμό με αρκετά άλλα παρόμοιου "περιεχομένου σχολίων", που είτε με αφορούσαν, είτε όχι, αλλά και η ενδεχόμενη απάντησή μου, θεωρώ οτι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε στον καλοπροαίρετο αναγνώστη. Αντιθέτως υποβαθμίζουν το επίπεδο, και δημιουργούν σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, πεδίο κατάλληλο εκτόνωσης αποθυμένων, που εμένα προσωπικά δεν μου ταιριάζει καθόλου. Για να μην παρασυρθώ λοιπόν, απαντώντας στις ΑΝΑΙΤΙΕΣ αυτές προσβολές και ανακυκλώνω με αυτόν τον τρόπο το "πρόβλημα", και επειδή δεν είναι του χαρακτήρος μου να τα προσπερνώ, προτιμώ να αποσυρθώ οριστικά απο το να εκφέρω τις απόψεις μου, και σε συνδιασμό με τον σεβασμό προς τους καλόπιστους αναγνώστες.
    Ζητώ ειλικρινά συγνώμη απο όποιον αναγνώστη έθιξα αδίκως με τα σχόλιά μου.
    Ευχαριστώ την "γνώμη" για την φιλοξενία και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λούκυ Λουκ προτείνω να τον γράψεις στα άγραφα αυτόν τον εριστικό αναγνώστη. Υπάρχουν εδώ άλλοι αναγνώστες που θέλουμε να διαβάζουμε τα σχόλια σου και να συζητάμε μαζί σου γιατί είσαι επικοδομητικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από μέρους μου και γω στηρίζω την άποψη του προηγούμενου ανώνυμου και προτείνω στον Λουκ να συνεχίσει να γράφει, είναι πολύ γόνιμη η κουβέντα μας και τον πάω όσο και αν αντιπαρατέθηκα μαζί του. Όσο για τον ανώνυμο που τον λέει λίγο, του το επιστρέφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και δεν σας κρύβω οτι την είχα ανάγκη, ώστε να μην νιώθω οτι ήμουν περιττός ή και ενοχλητικός ακόμα, εκφράζοντας τις προσωπικές μου απόψεις.
    Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαφωνώ σε πολλά με τον Λουκ, συμφωνώ σε άλλα. Ελεύθερος είναι να γράφει ό,τι θέλει, πόσο μάλλον να πιστεύει ό,τι θέλει.

    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.