Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Συνεντεύξεις Φλωρίδη: Βρισκόμαστε υπό καθεστώς εσωτερικής κατοχής

"Η χώρα βρίσκεται επί δεκαετίες υπό καθεστώς εσωτερικής κατοχής από οικονομικά συμφέροντα, συντεχνίες και πολιτικούς που δεν κάνουν την δουλειά τους", τόνισε ο Γ. Φλωρίδης, στην σημερινή πρωινή εκπομπή του Mega, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την η ανάγκη να γίνει παραγωγική η παρασιτική οικονομία στην Ελλάδα.
Σχετικά με την κυβερνητική πολιτική, είπε ότι "αποδέχθηκε τη συνταγή του Μνημονίου επειδή δεν κατάφερε να παρουσιάσει μια δική της συνταγή, ώστε να πείσει τους δανειστές της".


Ο πρώην υπουργός επανέλαβε ότι "καμία κυβέρνηση δεν μπορεί από μόνη της να κάνει πράξη τις απαραίτητες αλλαγές στη χώρα" υπενθιμίζοντας ότι την πρόταση για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ευθύνης την διατύπωσε πριν από ένα χρόνο, "όταν αυτή ήταν εντελώς άγνωστη στην πολιτική ατζέντα".
Αργότερα μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Κιλκισιώτης πολιτικός είπε ότι στον νεοσύστατο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι έχουν προτάσεις για τη χώρα.
Για το αν χρειάζεται να γίνουν εκλογές προκειμένου να συγκροτηθεί αυτή η "κυβέρνηση εθνικής ευθύνης", τόνισε ότι "το θέμα της συνεννόησης για να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα, θα το βρούμε μπροστά μας σε κάθε περίπτωση".
"Χρειάζεται να υποχωρήσουν οι εγωισμοί και η διάθεση να μεταθέτει το ένα κόμμα τις ευθύνες στον άλλον.
Βασική ατζέντα αυτής της νέας κυβέρνησης θα είναι να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο πρόσωπο στην ΕΕ, στο πρότυπο της Πορτογαλίας ή της Ισπανίας", είπε μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής.




6 σχόλια:

  1. Ευπρόσδεκτοι όσοι έχουν προτάσεις σωτηρίας για την χώρα; Μάλιστα. Πόσα δίνεις;
    Τί στο τζάμπα; Δηλαδή τόσα χρόνια οι πολιτικοί στις μίζες και στην κονόμα για να φέρουν την χώρα στην χρεοκοπία και τώρα θέλεις τζάμπα προτάσεις σωτηρίας;
    Για τόόόσο κορό'ι'δα μας περνάς;
    Ε κι τί τέ, πολιτίκ εφέντη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λεει εσωτερικη κατοχη απο ποιους και τι εκανε αυτος τοσα χρονια; Οι ντοπιοι νταβατζηδες ετοιμαζουν διαδοχη κατασταση και ο Φλωριδης προθυμος υπηρετης των ευρωπαικων ιδεωδων. Εξωτερικη κατοχη δεν βλεπει ο τυπος μοναχα εξουσιομανια. Παραιτηθηκε, δεν καταλαβε οτι ειναι καμενο χαρτι; Δεν πειραζει αρκει που το καταλαβε ο λαος και θα του δειξει την εξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φλωρίδη μην ξεχνάς ότι εσύ εξέθρεψες φαινόμενα "επί δεκαετίες εσωτερικής κατοχής από οικονομικά συμφέροντα, συντεχνίες και πολιτικούς που δεν κάνουν την δουλειά τους"
    Εσύ μοίρασες με σακούλες κρατικό χρήμα σε φορείς συλλόγους και αθλητικά σωματεία σαν υπουργός αθλητισμού.
    Εσύ έδωσες άδειες προ-πο σε κολλητούς σου.
    Εσύ διόρισες άσχετους ανθρώπους σε θέσεις διοικητών οργανισμών δημοσίου υγείας και αλλού.
    Εσύ τάισες εσύ πότισες αχαίρευτους και τροκτικά που ροκάνισαν δημόσιο πλούτο.
    Εσύ σαν υπουργός εσωτερικών περνούσες μεταμεσονύχτιες τροπολογίες για προδιαγραφές ανελκυστήρων ώστε να τροφοδοτήσεις τοπική επιχείρηση με τι ανταλλάγματα άραγε.
    Μην το παίζεις τώρα κινέζος, ξέρουμε πολύ καλά ποιος είσαι.
    Καλύτερα κάτσε σπίτι δεν έχεις κάτι καινούριο να κομίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί έκανε λέει με τις προδιαγραφές των ανελκυστήρων; Γι'αυτό τόση κινητικότητα τότε στο Κιλκίς όσο πουθενά αλλού και ξοδεύαμε ξαφνικά ενα σκασμό λεφτά για την πιστοποίηση των ανελκυστήρων; Ε,ρε πως βγαίνουν όλα ένα ένα και μαθαίνουμε κι'εμείς οι ιθαγενείς τί παιζόταν στις πλάτες μας για να πλουτίσουν μερικοί(με ανταλλάγματα φυσικά, κι'ο εννοών νοήτω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΠΕΙΘΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΩΡΗ ΑΝΟΙΑ. ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕΣ ΦΛΩΡΙΔΗ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κόσμος δόξα τω θεώ κουτόχορτο δεν τρώει.
    Ας κατέβει στις εκλογές με δικό του κόμμα να δει τι θα πάθει.
    Ποιο λίγα και από όσα είχε πάρει κάποτε ο Αρσένης θα πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.