Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Μαύρο το κλίμα και στις επιχειρήσεις

"Βουτιά" έκανε δείκτης που αποτυπώνει το κλίμα στις επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας. Πράγματι, στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2009 θρέθηκε τον προηγούμενο μήνα ο δείκτης NGBI 500, ο οποίος καταρτίζεται από την εταιρεία δημοσκοπήσεων “Interview” σε δείγμα 500 επιχειρήσεων του βορειοελλαδικού χώρου.
Συγκεκριμένα, ο δείκτης υποχώρησε κατά 48 μονάδες, γεγονός που δείχνει την αγωνία των βορειοελλαδικών επιχειρήσεων, οι οποίες στο ερώτημα για την πορεία των πωλήσεών τους τον Αύγουστο (περίοδος και θερινών εκπτώσεων), μόνο το 12% απάντησε ότι είχε αύξηση τζίρου, ενώ το 60% διαπίστωσε μείωση. Όσο για το θέμα της απασχόλησης, μόνο το 2% δήλωσε πως προτίθενται να κάνει προσλήψεις.Τέλος, το 61% των επιχειρηματιών προβλέπει ότι το επόμενο εξάμηνο η κατάσταση θα χειροτερεύσει.

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά και στο βάθος κρεμάλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.