Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πάνε για κινητοποιήσεις οι κτηνοτρόφοι

Νωρίς-νωρίς εξήγγειλαν το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας. Έτσι, για να μην αιφνιδιάσουν κανέναν! Πράγματι, οι κτηνοτρόφοι μας, μαζί με τους συναδέλφους τους όλης της Βορ. Ελλάδας αποφάσισαν να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις, με την πρώτη απ` αυτές την 1η Νοεμβρίου, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Κι όταν αναφερόμαστε σε αιτήματα, αυτά είναι πολλά, με κυριότερα εξ` αυτών, την αύξηση της τιμής του γάλακτος, τη μείωση του κόστους των ζωοτροφών, την άμεση πληρωμή τους από πλευράς των γαλακτοβιομηχανιών και την αναγνώριση της Πανελλήνιας Ένωσής τους.
Να σημειωθεί ότι σήμερα Παρασκευή, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Δημήτρης Καμπούρης, θα έχει συνάντηση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ιωάννη Δριβελέγκα, μετά το πέρας της ημερίδας που πραγματοποιείται στην Γαλάτιστα, στο πλαίσιο της πρώτης Γιορτής Κτηνοτροφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.