Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Δεκάδες ξένοι στο Κιλκίς, στις 15 - 21 Αυγούστου, για Τουρνουά Τένις

Η πόλη του Κιλκίς για 5 συνεχόμενη χρονιά, θα φιλοξενήσει το βαθμολογούμενο διεθνές τουρνουά τένις, για εφήβους και νεανίδες (από 14-16 χρονών). Ήδη 14 χώρες έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους (Αγγλία, Αίγυπτος, Αλβανία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρος, Μολδαβία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Fyrom).

Το ενδιαφέρον για το Kilkis Cup, είναι ιδιαίτερα αυξημένο φέτος (ειδικά από τη χώρα μας) και συνολικά οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 80.
Όπως είναι αντιληπτό, το αθλητικό αυτό γεγονός, είναι τεράστιας σημασίας για τη πόλη μας, για ευνόητους λόγους: Ο ερχομός 150-200 ξένων ανθρώπων (αθλητές και συνοδοί), τονώνει για μία εβδομάδα την αγορά του Κιλκίς (ξενοδοχεία, ταβέρνες, εστιατόρια, fast-food, καφετέριες, ταξί κ.λπ.), το Κιλκίς βγαίνει για λίγο από την απομόνωση του και ακούγεται και γράφεται σε ολόκληρο το κόσμο.
Οι θεατές (η είσοδος είναι δωρεάν) έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου αγώνες τένις, αφού οι συμμετέχοντες είναι οι επόμενοι πρωταθλητές-πρωταγωνιστές των χωρών τους στο τένις.
Το Δ.Σ του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς, με τη βοήθεια ορισμένων μελών του, αναλαμβάνει τη διοργάνωση του Kilkis Cup, υπό τη καθοδήγηση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α) και ενός επιδιαιτητή που αναλαμβάνει τη πλήρη διεξαγωγή και πορεία των αγώνων.
Αρωγοί και χορηγοί, στη δύσκολη αυτή προσπάθεια για να συνεχίσει ο αθλητικός αυτός θεσμός να υφίσταται στο Κιλκίς (αρκετές πόλεις στη Ελλάδα ενδιαφέρονται και είναι έτοιμες να μας αντικαταστήσουν αν χρειαστεί), είναι ο Δήμος Κιλκίς (καθαρισμός και διαπλάτυνση του δρόμου που οδηγεί στα γήπεδα, προσφορά 12 κυπέλλων για τους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, συνεχής βοήθεια από τα παιδιά της καθαριότητας), τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκουντενούδη Χρήστο για την οικονομική στήριξη, τα ξενοδοχεία Ευρυδίκη και Habitat(οικονομική συνεισφορά), το Bitenfaten που θα προσφέρει μια βραδιά φαγητού και ποτού στους παρευρισκόμενους αθλητές και συνοδούς, την Intersalonica (διάθεση ιατρικού προσωπικού) το Datacomms και το Ελιξίριο για την έκδοση των αφισών του τουρνουά.
Σημαντικό γεγονός είναι ακόμα και η συμμετοχή δύο Κιλκισιωτών αθλητών μας, του Τσακίδη Γεωργίου του Ιωσήφ και της Δουλγκιερίδου Ελπίδας του Τζόνι, (τους ευχόμαστε καλή επιτυχία).

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ "ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ" ΚΙΛΚΙΣ....ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ! ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΙΚΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν σ'αρέσει το 'μαγευτικό' Κιλκίς γιατί κάθεσαι και τρώς πίκρα εσύ και δεν την κάνεις να μας αδειάσεις και την γωνιά; Μαζόχα είσαι ή κάνα νέο ανέκδοτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.