Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Το πρόγραμμα της πανήγυρης της Ιεράς Μονής Παναγίας Γουμενίσσης

Η ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Γουμενίσσης, με τη θαυματουργό εικόνα του 14ου αιώνα, τιμώντας το πάνσεπτο Θεομητορικό Πρόσωπο πρόκειται να εορτάσει και φέτος την καθιερωμένη τριήμερη πάνδημη πανήγυρη του Δεκαπενταυγούστου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
*Κυριακή 14 Αυγούστου το απόγευμα (7:00 μ.μ.): Εσπερινός με τα Εγκώμια της Κοιμήσεως και περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας προς το Νοσοκομειακό Παρεκκλήσιο του αγίου Σάββα και από εκεί, μέσα από τους δρόμους της γραφικής Παιονικής πρωτεύουσας,στην κεντρική πλατεία. Θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας και θα συμμετάσχει σύσσωμος ο ι. Κλήρος της Μητροπόλεως και χορός ιεροψαλτών.
ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
*Δευτέρα 15 Αυγούστου πρωΐ (6:30-10:30 π.μ.): Όρθρος και πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία.
*Τρίτη 16 Αυγούστου απόγευμα (7:00 μ.μ.): Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός
ΜΕΤΑΣΤΑΣΙΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
*Τετάρτη 17 Αυγούστου πρωΐ (6:30-10:15 π.μ.): Αρχιερατικό συλλείτουργο και λιτανεία της θαυματουργού ιστορικής Εικόνας της Παναγίας.

Παρακαλείσθε να τιμήσετε με την παρουσία σας όλες τις ανωτέρω εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.