Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Αλλαγή σκυτάλης και στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς

Μετά την ΑΔΕΔΥ Κιλκίς και τον Σύλλογο Εργαζομένων στους ΟΤΑ, προς αλλαγή στο πρόσωπο του προέδρου του βαδίζει κι ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς. Πράγματι, ο επί σειρά πολλών ετών πρόεδρος του συλλόγου, Σταύρος Χατζηγεωργιάδης, παρά το γεγονός ότι επανεκλέχθηκε στο ΔΣ από τις αρχαιρεσίες που έγιναν χθές Τρίτη 7 Ιουνίου, προτίθεται να παραμείνει απλό μέλος, όπως έχει ήδη δηλώσει προ καιρού.
Σύμφωνα μ` όλες τις ενδείξεις, τη θέση του θα καταλάβει η Αθηνά Χαραλαμπίδου, η οποία επίσης είναι μέλος του ΔΣ επί σειρά ετών και θα διαδεχθεί τον κ. Χατζηγεωργιάδη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Η συγρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα θα πρέπει να γίνει εντός 5 ημερων από την εκλογή του, δηλαδή μέχρι την ερχόμενη Κυριακή.
Εκτός απ` τους δυό προαναφερθέντες, στο νέο ΔΣ εκλέχτηκαν επίσης οι: Αμαλία Διαλυνά, Γιώργος Δημητριάδης, Ανδρέας Βούτσκογλου, Σταύρος Γιαβατσίδης και Αναστάσιος Ανανιάδης.
Αύριο Πέμπτη 9 Ιουνίου εκλογές για νέο ΔΣ θα γίνουν και στον Εμπορικό Σύλλογο Πολυκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.