Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Σύλληψη για αγοραπωλησία - κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη κατοχή όπλου

Στις 09-06-2011 και ώρα 11:30 στα Διαβατά - Θεσ/νίκης, συνελήφθη μία ημεδαπή ηλικίας 23 ετών, στην οικία της, όπου ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, από αστυνομικούς Τ.Α. Κιλκίς /ΟΔΝ, τέθηκε υπό παρακολούθηση και εντοπίσθηκε ένα ΙΧΕ αυτ/το, ο οδηγός του οποίου εισήλθε στον αυλόγυρο και αφού έδωσε χρήματα στην πρώτη, παρέλαβε ένα σακουλάκι, εξήλθε επιβιβάσθηκε στο όχημα και αποχώρησε. Ακολούθησε παρακολούθηση και σε γενόμενο έλεγχο κατελήφθη οδηγός (ημεδαπός ηλικίας 31 ετών) να κατέχει ένα σακουλάκι με υπολλείματα ηρωίνης και ποσότητα ηρωίνης βάρους 1 γρ., που προμηθεύτηκε από πρώτη δράστιδα. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
- 45 γρ. ηρωίνης σε τέσσερις συσκευασίες εντός και περιμετρικά της οικίας
- 10 ναρκωτικά χάπια
- 10 κινητά τηλέφωνα
- 750 € προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών
- 1 κυνηγετική καραμπίνα και
- 15 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου
Αμφότεροι δράστες συνελήφθησαν και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.