Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ορκίστηκε ο Γ. Φραγγίδης

Ορκίστηκε πριν λίγο ο νέος βουλευτής του νομού μας Γιώργος Φραγγίδης, που ως γνωστόν αντικαθιστά τον παραιτηθέντα χθές Γιώργο Φλωρίδη. Θυμίζουμε ότι ο κ. Φραγγίδης ήταν διοικητής στο νοσοκομείο "Αγ. Δημήτριος" της Θεσσαλονίκης.
Ο νέος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε κατέλθει για πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές στην τελευταία αναμέτρηση, τον Οκτώβριο του 2009, καταλαμβάνοντας την 3η επιλαχούσα θέση, μετά τους Γ. Φλωρίδη και Θ. Παραστατίδη.
Ο κ. Φραγγίδης γεννήθηκε το 1955 στο Μελισσουργιό και σπούδασε στην Ιταλία. Ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο ΠΑΚ (Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα) Ιταλίας και διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Μπολόνιας.
Με τη δημοκρατική αλλαγή του 1974 στην Ελλάδα και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ενεργοποιήθηκε ως μέλος του μέχρι το φθινόπωρο του 1975. Τότε αποχώρησε από τις τάξεις του και μέχρι το 2003 είχε ενεργό συμμετοχή στο χώρο της Αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΝ). Επανεντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ όταν έγινε πρόεδρός του ο Γιώργος Παπανδρέου.
Υπήρξε πρόεδρος και γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και το 2002 του απενεμήθη ο τίτλος του Διδάκτορα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Από το 1990 μέχρι το 1994 ήταν δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς και από το 1994 νομαρχιακός σύμβουλος. Για έξι χρόνια (1996-2002) ήταν πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 ήταν υποψήφιος Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας.
Είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Καίτη Παναγιωτίδου κι έχουν δύο κόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.