Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νέο αίμα στο Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. πραγματοποιήθηκαν στο Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς την περασμένη Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Συλλόγου.
Από τους 96 εκλογείς ψήφισαν οι 86. Πρόεδρος του Συλλόγου για την επόμενη τριετία 2011-2014 αναδείχθηκε η Ευρώπη Αρτόγλου (με 63 ψήφους και 23 άκυρα λευκά) που επανεξελέγη ως η μοναδική υποψήφια για τη εν λόγω θέση.
Σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες για μέλη του Δ.Σ., επικράτησε κυριολεκτικά «τόπος στα νιάτα», καθώς στην πλειοψηφία τους οι υποψηφία είναι νέοι επαγγελματίες. Πρόκειται για τους: Ελευθεριάδη Δημήτρη (16 ψήφοι), Ζαμπέλη Ευφροσύνη (40), Καλπακίδου Όλγα (45), Κατζάβελο Περικλή (32), Μαμαντζή Χρήστο (59), Πέτρογλου Τριαντάφυλλο (30) και Χριστοδουλίδη Αδάμ (38). Μέλη εκλέγονται οι Μαμαντζής Χρήστος, Καλπακίδου Όλγα, Ζαμπέλη Ευφροσύνη και Χριστοδουλίδης Αδάμ.

1 σχόλιο:

  1. καλή θητεία και με πολλές δράσεις για να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο ο Σύλλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.