Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Συμβολική κατάληψη στα Δημαρχεία της χώρας


Στο πλαίσιο του νέου κύκλου αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η ΠΟΕ-ΟΤΑ όρισε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου ως μέρα συμβολικής κατάληψης όλων των Δημαρχείων της χώρας. Η κατάληψη θα διαρκέσει τρεις ώρες (10.00 – 13.00) και κρίνεται από τους διοργανωτές ιδιαίτερα σημαντική, καθώς έχει δύο στόχους: την ενημέρωση των πολιτών αλλά και των εργαζομένων για τις συνεχείς επιθέσεις της κυβέρνησης και της τρόικας στο εισόδημα και τα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και την προετοιμασία της μαζικής συμμετοχής όλων των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.