Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Υποψήφια για τη θέση του «Συμπαραστάτη» Δ. Παιονίας η Μ. Μουζούρη


Την υποψηφιότητά της για την θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» θα θέσει στο δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας η ενεργή πολίτης της Γουμένισσας και μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων και Ιδεών του Δήμου Παιονίας Μουζούρη Μαρία. Όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή της: "η θέση του «Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης» είναι η θέση η οποία αν λειτουργήσει σωστά και καταφέρει να βελτιώσει της ανεπάρκειες της δημοτικής διοίκησης, θα έχει ως αποτέλεσμα την επαναπροσέγγιση των πολιτών στην «πολιτική» ζωή που τόσο έχει απαξιωθεί. Στόχος αυτού που θα υπηρετήσει τη θέση, θα πρέπει να είναι να καταστήσει τη θέση περιττή! Αν μου δοθεί η δυνατότητα να την υπηρετήσω, θα εργαστώ σκληρά –όπως ξέρω να εργάζομαι- ώστε η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες της να γίνουν τόσο αποδοτικές, ώστε μελλοντικά ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!"
Βιογραφικό σημείωμα: "Ονομάζομαι Μουζούρη Μαρία του Δημητρίου και της Καλλιόπης. Γεννήθηκα το 1975 στην Αθήνα. Σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης (1994-1999). Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στην Πολιτική Οικονομίας της Ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου  (1999-2000).  Όλα τα χρόνια των σπουδών μου ανέπτυξα πολιτική δράση με ανεξάρτητα από κομματικές δεσμεύσεις σχήματα, διεκδικώντας βελτιώσεις της πανεπιστημιακής δομής (1994-2000).
Μιλάω άπταιστα Αγγλικά, λίγα Ιταλικά και μαθαίνω Ισπανικά. Εργάστηκα για 6 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε έργα πληροφορικής ως σύμβουλος μηχανογραφικών εφαρμογών (2001-2007), δουλειά που με όπλισε με μεγάλη εμπειρία σε δύσκολες και ανταγωνιστικές εργασιακές συνθήκες όπου οι διαμεσολαβήσεις και οι διαπραγματεύσεις ήταν κομμάτι της καθημερινότητας μου. Η σχέση μου με την τεχνολογία αναπτύχθηκε σε υψηλό επίπεδο μέσα απο την θέση αυτή.
Εγκαταστάθηκα στην Γουμένισσα, απορρίπτοντας τη ζωή στο αστικό κέντρο και ανέλαβα την λειτουργία και την ανάπτυξη της οικογενειακής ξενοδοχειακής επιχείρησης όπου και εργάζομαι (2008-σήμερα). Δούλεψα εθελοντικά για την ανάδειξη του Τουριστικού Προορισμού ‘Κιλκίς’ και ‘Παιονία’ ως εκπρόσωπος της ένωσης ξενοδόχων στην Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής (2009-2010), συμμετείχα σε εκθέσεις τουρισμού, σε τηλεοπτικές καλύψεις και ξεναγήσεις στην περιοχής μας. Επιπλέον οργάνωσα πρωτοβουλίες προσέλκυσης ταξιδιωτών στην ευρύτερη περιοχή της Παιονίας και του Κιλκίς. Δούλεψα εθελοντικά για την ανάδειξη του Ορεινού Όγκου Πάικου ως γραμματέας του Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας (2009-σήμερα) συμμετέχοντας σε σηματοδότηση μονοπατιών, καθαρισμούς επιβαρυμένων περιβαλλοντικά σημείων και γενικότερη περιφρούρηση του βουνού. Δούλεψα εθελοντικά για την ενίσχυση και την προβολή του δικτύου των Δρόμων του Κρασιού Βορείου Ελλάδος ως συντονίστρια της Οινικής Διαδρομής Πέλλας-Γουμένισσας, προπαθώντας να προβάλλω τον αμπελώνα της περιοχής μας με κάθε ευκαίρια.
Συμμετείχα ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής στην πολιτική πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Παιονίας, μιας αυτοοργανωμένης κίνησης νέων ιδεών και πολιτών που με επιτυχία συμμετείχε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εκλέγοντας τον επικεφαλής της ως δημοτικό σύμβουλο.
Συμμετέχω εθελοντικά σε αναπτυξιακή πρωτοβουλία που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην ευρύτερη περιοχή του τέως νομού Κιλκίς (www.kilkis2020.gr) γνωμοδοτώντας σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.