Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με τους Σχολικούς Σύμβουλους Πληροφορικής & Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας και το Σωματείο «Φίλοι του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης» διοργανώνουν το 3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας που θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Μαΐου 2011 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» – ΝΟΗΣΙΣ, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας.

Στο συνέδριο έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι μαθητές των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ των δημοτικών σχολείων, καθώς και οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Κιλκίς με εργασίες που οι ίδιοι θα έχουν εκπονήσει.
Οι εργασίες θα παρουσιασθούν αποκλειστικά από τους ίδιους τους μαθητές - προφορικά ή σε μορφή poster - και θα συμπεριληφθούν μαζί με την παρουσίασή τους σε ένα οπτικό δίσκο (CD), που θα μοιραστεί στα σχολεία. Κάθε σχολείο μπορεί να καταθέσει έως και 5 εργασίες.
Οι καταληκτικές ημερομηνίες στο νομό Κιλκίς έχουν ως εξής: Υποβολή περιλήψεων 7 Φεβρουαρίου 2011. Επιβεβαίωση Επιλογής 11 Φεβρουαρίου 2011 και Υποβολή εργασιών και παρουσιάσεων18 Φεβρουαρίου 2011. Την  Τρίτη 1 Μαρτίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς προσυνεδριακή εκδήλωση.
Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο συνεδρίου: http://www.math-syn-pli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.