Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

(Video) Κιλκίς: Συναυλία με τη Σόνια Θεοδωρίδου και το Θεόδωρο Ορφανίδη


Η συναυλία με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και το μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη, έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00. Τη συναυλία πλαισίωσε η χορωδία του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κιλκίς.

Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις κουκλοθεάτρου για μαθητές σχολείων του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Η μαγεία των Χριστουγέννων ξεδιπλώνει το παραμυθένιο σκηνικό της στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής όπου τις πρώτες δύο εβδομάδες του Δεκεμβρίου οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν παραστάσεις κουκλοθεάτρου με χρώμα γιορτινό!

Κιλκίς: Πετυχημένο το βιωματικό σεμινάριο-εργαστήριο για εκπαιδευτικούς


Υπογράφει ο Ηλίας Βρυώνης
Υπεύθυνος του ΚΠΕ Κιλκίς 
Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 έγινε με επιτυχία το βιωματικό σεμινάριο-εργαστήριο που συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Κιλκίς και το γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Κιλκίς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Κιλκίς, από τις 14:15 έως τις 20:30, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. 

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την Ελληνο-Αμερικανική άσκηση “Iron Sword” που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΚΕ Η πραγματοποίηση μίας ακόμα ΝΑΤΟϊκής κοπής κοινής άσκησης Ελλήνων και Αμερικάνων στρατιωτικών στο Κιλκίς, επιβεβαιώνει την όλο και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας, και της περιοχής μας ειδικότερα, στο κουβάρι των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, που μόνο «ασφάλεια» και «σταθερότητα» δεν προσφέρει στον ελληνικό λαό.

Κιλκίς: Λήστεψαν 78χρονη, παριστάνοντας τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου και μίας 54χρονης, ημεδαπών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του έτους 2019, ο 33χρονος με άγνωστο συνεργό του και χρησιμοποιώντας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που του παραχώρησε η 54χρονη, μετέβησαν δύο διαδοχικές ημέρες στην οικία μιας 78χρονης, σε περιοχή του Κιλκίς, όπου την πρώτη ημέρα με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, ενώ τη δεύτερη ημέρα προσποιούμενοι υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. και με το πρόσχημα βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από την ίδια χρήματα και κοσμήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Επιδοτούμενα προγράμματα VOUCHER ανέργων νέων

Επιδοτούμενα προγράμματα VOUCHER ανέργων νέων 25 έως 29 ετών και ηλικίας 30 έως 45 ετών πτυχιούχων θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ

Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Αναστασιάδης

Στην Αθήνα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου ο υποψ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης για να συμμετάσχει στο 11ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με τις απαραίτητες τροποποιήσεις του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ υλοποιώντας στην πράξη την απόφαση του 2ου συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής για τον περαιτέρω συγχρονισμό των πολιτικών φορέων της κεντροαριστεράς και τη δημιουργία ενιαίου πολιτικού φορέα με ενιαίο κέντρο λήψης αποφάσεων.

Γονείς και παιδιά στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Τα Χριστούγεννα αποτελούν για όλους μας την ομορφότερη γιορτή ολόκληρου του χρόνου, την οποία και προσμένουμε πάντοτε με τεράστια χαρά, γι' αυτό και εμείς στο ΚΔΑΠ kinesis for kids,εδώ και μέρες έχουμε μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και η μέρα που περιμέναμε έφτασε. 

(Video) Κιλκίς: Αφιέρωμα στο Μάνο Λοϊζο και στο Σταύρο Ξαρχάκο


Το αφιέρωμα στο Μάνο Λοϊζο και στο Σταύρο Ξαρχάκο, έγινε στο Ράντσο Κιλκίς, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019.