Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

10 χρόνια Σχολή Γονέων στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Σαγματοπούλου

Δελτίο τύπου Εκπαιδευτικού Κέντρου Σαγματοπούλου
Το εκπαιδευτικό μας κέντρο μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της ψυχικής υγείας του παιδιού και την εκπαίδευση των γονιών ώστε να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στον σύνθετο και απαιτητικό ρόλο τους, με τελικό στόχο να βελτιώσουν την επικοινωνία στην οικογένεια. Για αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει εδώ και 10 χρόνια την Σχολή Γονέων.

"Κυρία Άννα Δημάκη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς..."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας" νομού Κιλκίς
Ευχαριστούμε θερμά την ιδιοκτήτρια των επιχειρήσεων Βρεφικά -Παιδικά Ειδή "Χαρμόσυνο Κιλκίς", Εθνικής Αντιστάσεως 6 απέναντι από τον Ο.T.E. και "Χαρμόσυνο Θεσσαλονίκης με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Παπανικολάου 60, Πεύκα Θεσσαλονίκης, κ. Άννα Δημάκη, για τη τεράστια αρωγή πακέτων Δώρων με είδη ρούχων για βαπτιστικά, και παιδικά ρούχα αξεσουάρ παπούτσια γάντια κασκόλ παιχνίδια σετ δωματίων, λαμπάδες που δεχθήκαμε ως δωρεά στα κεντρικά του Συλλόγου μας. 

Δράσεις Νοεμβρίου 2019, του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Κάλεσμα ΚΚΕ και ΚΝΕ για συμμετοχή στον Ιστορικό Περίπατο του Κιλκίς

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Κιλκίς καλούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία του Κιλκίς να συμμετέχουν στον Ιστορικό Περίπατο που διοργανώνουν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, με σημείο συνάντησης το Νοσοκομείο του Κιλκίς και με αφορμή τη συμπλήρωση των 70 χρόνων από την μάχη του Κιλκίς.

ΠΕΔ-ΚΜ: Συγκαλεί Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) 
Γενική Συνέλευση συγκαλεί η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης (Διοικητικό Συμβούλιο και Εποπτικό Συμβούλιο) της περιόδου 2019 – 2023.

Ε. Αγαθοπούλου: Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για την λειτουργία του ΣΔΕ Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς Ειρήνης Αγαθοπούλου προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας. Συγκεκριμένα η κα Αγαθοπούλου, στην αρχή της ομιλίαςτης τόνισε:

Γουμένισσα: Εκδήλωση με θέμα «Ιώσεις-Λοιμώξεις και αντιμετώπισή τους»

Δελτίο τύπου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας
Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας, με την έναρξη της ερυθροσταυρικής χρονιάς διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ιώσεις-Λοιμώξεις και αντιμετώπισή τους», με ομιλήτρια την ιατρό Τερζηδέλλη Φωτεινή, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, ώρα 5.00 μ.μ.  στο Καφέ MAISON στη Γουμένισσα.

Ο ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδης ενέκρινε διάθεση ποσού ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ σε κτηνοτρόφους

Υπεγράφη άμεσα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μ. Βορίδη και εφαρμόζεται η απόφαση για την έγκριση, διάθεση και κατανομή ποσού ύψους 3.990.979€ που θα κατευθυνθεί στην αποζημίωση κτηνοτρόφων από όλη τη χώρα, το ζωικό κεφάλαιο των οποίων έχει πληγεί από ζωονόσους σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την επιβολή κτηνιατρικών μέσων εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου της χώρας για το έτος 2019.

Επίκαιρη ερώτηση ΚΚΕ με θέμα, "Ολιγομελή τμήματα προσανατολισμού ΓΕΛ στην Π.Ε. Κιλκίς"

Επίκαιρη ερώτηση ΚΚΕ
Προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
Σε αναβρασμό βρίσκονται οι μαθητές των ολιγομελών τμημάτων προσανατολισμού των ΓΕΛ ΣΣ Μουριών, ΓΕΛ Νέου Αγιονερίου και ΓΕΛ Ευρωπού, καθώς ακόμα και σήμερα, ενάμιση μήνα έπειτα από το άνοιγμα των σχολείων, δεν έχουν παρακολουθήσει μαθήματα ειδικότητας, ενώ όλο αυτό το διάστημα λαμβάνουν συνέχεια προφορικές υποσχέσεις για «προσπάθεια λειτουργίας των τμημάτων τους», για «πιέσεις που πρόκειται να ασκηθούν», αφήνοντας τους στην αναμονή.

Κιλκίς: Σύλληψη 20χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (4 Νοεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 20χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες στην οικία του, 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 70 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Βατανιακός Σάρισα – ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς: Post Game Stories

Γράφει ο Γιάννης Σιταρίδης
KouPa Basketball, Team Manager
Δείτε το βίντεο από την παρακάμερα της ομάδας μας



Αέρτ’ς, Αεργίτης - Μικρές ιστορίες για τον Εύξεινο Πόντο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, με αφορμή την ετήσια εκδήλωση «Μήνας Πολιτισμού» του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), οργάνωσε και παρουσιάζει την περιοδική έκθεση «Αέρτ’ς, Αεργίτης. Μικρές ιστορίες για τον Εύξεινο Πόντο».

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή τουριστική έκθεση «World Travel Market»

Με σκοπό την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής της, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει από χθες Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 στη διεθνή επαγγελματική έκθεση τουρισμού «World Travel Market», που πραγματοποιείται στο Λονδίνο. Το περίπτερο της Περιφέρειας στελεχώνει και το υπηρεσιακό στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς, Μαριάννα Σκουλαρικά.

(Video) Ο Χάρος βγήκε παγανιά στην οδό Βενιζέλου στο Κιλκίς


Φωτεινός σηματοδότης στην οδό Βενιζέλου στο Κιλκίς, επικίνδυνος για μαθητές δημοτικού και νήπια του 3ου-7ου Δημοτικού Σχολείου.

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών ότι την 8ην και 9ην Νοεμβρίου εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή μας επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού. Η Ιερά Πανήγυρις θα τελεσθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών.