Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

"Ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό μας, Viozoiki Equitation"

Ανακοίνωση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Μετά την ολοκλήρωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής, ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς και οι αθλητές του, Ειρήνη Μητώνα, Βικτώρια Σχοινά, Δημήτρης Μητώνας και Σωτήρης Πατσιούρας, οι οποίοι ήταν μέλη της Εθνικής Ελλάδος, ευχαριστούν θερμά τον Μέγα χορηγό τους Viozoiki Equitation, που με την δική του στήριξη συνέβαλε στο ευχάριστο αποτέλεσμα, τη 2η θέση για την Ελλάδα.

Κιλκίς: Ομιλία με θέμα, "Όρια στα παιδιά... Υπερβολή ή αναγκαιότητα;"


Τι είναι παράταιρο στη φωτογραφία αυτή του 1ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς;

Τι είναι παράταιρο στη φωτογραφία αυτή του 1ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς;

Αυτοψία έργου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Α. Βεργίδη

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Στις 16-10-2019 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης, μετέβη στον κόμβο του Μεταλλικού ώστε να πραγματοποιήσει επιτόπια αυτοψία αλλά και να ενημερωθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Έργα βελτίωσης – επισκευές υφιστάμενων οδοστρωμάτων Εθνικού & Επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΚΜ», Υποέργο: «Βελτίωση- επισκευή υφιστάμενων οδοστρωμάτων οδικού δικτύου Π.Ε. Κιλκίς σε τμήματα των οδικών αξόνων α)Νέα Εθνική Οδός Όρια Ν. Θεσσαλονίκης – Ν. Σάντα – Μεταλλικό - Δροσάτο (με την πρόσβαση προς Μεθοριακό σταθμό Δοϊράνης έως τα όρια Ν. Σερρών) και β) Επαρχιακή οδός 9 Κιλκίς -Μ. Βρύση –Πολύκαστρο – Αξιούπολη».

Εξηγήσεις και επεξηγήσεις εκκλησιαστικής ιστορίας και δεοντολογίας για το Ουκρανικό

Υπογράφει †ο Γουμενίσσης Δημήτριος 
Έχει προκληθεί τεχνητή μεγάλη ένταση για την Ουκρανία. Η Ουκρανία όμως για το Διορθόδοξο χώρο είναι κάτι σαν προπέτασμα καπνού.

Υποχρεωτική δήλωση των κυψελών διαχείμασης

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Ενημερώνουμε όλους τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κατόχους μελισσοκομικού βιβλιαρίου να προσέλθουν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ή στα κατά τόπους γραφεία Γεωργικής Ανάπτυξης Πολυκάστρου και Γουμένισσας για να δηλώσουν τον αριθμό κυψελών οι οποίες είναι έτοιμες για διαχείμαση.

Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε Κιλκίς, σας ευχαριστούμε θερμά...

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Ταμουτσίδης
Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί το Δήμαρχο Κιλκίς κο Δημήτριο Κυριακίδη και την αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Αικατερίνη Γιαννακούλα Ζιούτα κα για τη θερμή υποδοχή της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου μας και την πολύτιμη βοήθειά τους στο εξωραϊσμό του αύλειου χώρου του 2ου Γυμνασίου και της Εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου.

(Video) Επίσκεψη Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας και Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, στις Μουριές Κιλκίς


Επίσκεψη Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά και Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Βασιλείου Ματθαιόπουλου, στις Μουριές Κιλκίς, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.

Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις φιλοξενεί ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς

Ένα ακόμη ενδιαφέρον, πανελλαδικό αυτή τη φορά, πρωτάθλημα κατηγορίας Ε2 για αγόρια και κορίτσια 14 ετών, θα φιλοξενήσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του προς Προφήτη Ηλία, από Παρασκευή 18 έως Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019. 

(Video) Ο Γιωρίκας, ο Κωστίκας και τα φωτιστικά στο Λόφο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Ο Γιωρίκας, ο Κωστίκας και οι φωτιστικοί στύλοι, στο Λόφο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς. Οκτώβριος 2019.