Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Η Coca Cola υπέστη ήττα από τα «ελληνικά χρώματα»

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Coca Cola υπέστη μια σημαντική συμβολική ήττα. Οι ελληνικές εταιρίες «Βίκος», «Λουξ» και «ΕΨΑ»προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για αθέμιτο ανταγωνισμό από την πλευρά της αμερικανικής πολυεθνικής, η οποία χρησιμοποιούσε πολιτιστικά σύμβολα της χώρας για την προώθηση των προϊόντων της.

Παρουσίαση του φλάουτου στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Στο πλαίσιο της συνέχισης των σπουδών τους στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς και με την καθοδήγηση του Διευθυντή κ. Κλεάνθη Ζαρίμπα, πραγματοποιήθηκε  παρουσίαση του φλάουτου από την καθηγήτρια του Ωδείου Θεοδώρα Ηλιάδου σε μικρούς επίδοξους σπουδαστές.     

(Video) Η Αναστασία Ασανάκη γιορτάζει τα 3α της γενέθλια


Η Αναστασία Ασανάκη γιορτάζει τα 3α της γενέθλια, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019.

Αλέξης: "Μισό να χαιρετήσω τον Τάκη"

-Πρόεδρε πρόεδρε να βγούμε μια σέλφι;
-Μισό να χαιρετήσω τον Τάκη!

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Καμπάνη, ευχαριστεί θερμά...


Υπογράφει ο Γιώργος Φιλιππίδης
Πρόεδρος Κοινότητας Καμπάνη
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πυροσβεστική υπηρεσία, τον δήμο Κιλκίς,την αστυνομία, το δασαρχείο, την Π.Ε. Κιλκίς όπως και όλους τους κατοίκους του χωριού που βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 το απόγευμα στην άκρη του χωριού μας."

Επαναδραστηριοποιείται η ομάδα «Θέατρο Κιλκίς»

Από την παράσταση «Ο Χριστός Πάσχων», 1998
1η συνάντηση την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον ΝΗΡΕΑ
Αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον για την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας «Θέατρο Κιλκίς» που λειτούργησε στην πόλη του Κιλκίς από το 1994 έως το 1999. Με πρόσκλησή του λοιπόν, ο Μάκης Ακριτίδης- εκ των πρωτεργατών της επανασύστασης του συλλόγου-, καλεί σε μια πρώτη συνάντηση παλιούς, αλλά και νέους φίλους, ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο, την ερχόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 6.30μ.μ. στον χώρο του ΝΗΡΕΑ Κιλκίς.
(Τηλ. επικοινωνίας 6978043606)

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από αύριο Πέμπτη 19 μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 17/18-09-2019), που ισχύει από αύριο Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Διακρατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+ στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς υλοποιεί το διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο “Motivated Students need Innovative Teacher” (Erasmus+) και φιλοξενεί για μία εβδομάδα 2 εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Γυμνάσιο Taurages Versmes gymnasium της Λιθουανίας. 

Έδεσσα: Συνελήφθη 40χρονος για διακίνηση κοκαΐνης (Φωτογραφία)

Σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίσθηκαν περισσότερα από 140 γραμμάρια κοκαΐνη.
Συνελήφθη χθες (17 Σεπτεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 40χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης.

Τα αστυνομικά νέα του νομού Κιλκίς (18/9/2019)

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 58χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 4ης Σεπτεμβρίου 2019 ενεργώντας μαζί με συνεργό του με το πρόσχημα των πλανόδιων πωλητών, αφαίρεσαν από την οικία 87χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Κιλκίς, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και δύο ρολόγια συνολικής αξίας 160 ευρώ.

Θέση εργασίας στη Νέα Σάντα Κιλκίς (18/9/2019)

Ζητείται χειριστής ανυψωτικών μηχανημάτων - κλαρκ από την βιομηχανία πλαστικών ειδών BELPLAST στη Νέα Σάντα Κιλκίς. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. 
Δείτε ΕΔΩ

"Αυτή είναι η περιβόητη ανάπτυξή τους..."

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Αφού παραδώσανε κοψοχρονιά το μεγαλύτερο φιλέτο της Μεσογείου το «Ελληνικό» με 92 ευρώ το τ.μ στον Λάτση, για να το τσιμεντοποιήσει, να κάνει ουρανοξύστες και καζίνα, θα τον δανειοδοτήσουν κιόλας οι τράπεζες, με δάνεια μαμούθ, την στιγμή που πέρασαν σαν οδοστρωτήρα 3 «μνημόνια» πάνω από τον λαό, για να σώσουν το σύστημα και να ανακεφαλαιώσουν τις τράπεζες.

Μαθήματα οριεντάλ χορού στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Συνεχίζουμε δυναμικά τα μαθήματα οριεντάλ ή αλλιώς του χορού της κοιλιάς, του αρχαιότερου χορού για τη θηλυκή υπόσταση και τη γυναικεία ιδιοσυγκρασία. Προέρχεται από τις τελετουργίες γονιμότητας προς τιμήν των Θεών όπως η Αφροδίτη, η Αστάρτη, ενώ λέγεται πως η πριγκίπισσα της Ηπείρου Ολυμπία, (μητέρα του Μ.Αλεξάνδρου) συμμετείχε στα Καβείρια μυστήρια με αυτόν τον τελετουργικό χορό της ευγονίας. 

"Με προσβλητικούς τίτλους τραυματίζουν την ογδοντάχρονη προσφορά του Νοσοκομείου Κιλκίς..."

Ανακοίνωση Ενωτικής Πρωτοβουλίας Υγειονομικών Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Για ακόμη μια φορά, με έντονο προβληματισμό και αγανάκτηση παρακολουθούμε την κατευθυνόμενη προσπάθεια δυσφήμησης και απαξίωσης του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς από την πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ και των εξυπηρετητών της, οι οποίοι εγκλωβισμένοι στα μικροπολιτικά τους αδιέξοδα και συμφέροντα, έχουν μοναδικό σκοπό να καλλιεργήσουν μια στρεβλή εικόνα για τις δομές Υγείας του νομού μας.

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει διανομή: Ξηρών Προϊόντων, Ξηρών-Βρεφικών, Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) – Βρεφικά, ως εξής: