Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Επιμορφωτική Κιλκίς: Διακρατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+ στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς υλοποιεί το διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο “Motivated Students need Innovative Teacher” (Erasmus+) και φιλοξενεί για μία εβδομάδα 2 εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Γυμνάσιο Taurages Versmes gymnasium της Λιθουανίας. 

Στόχος του προγράμματος είναι η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων μέσω των οποίων θα κερδίσουν το ενδιαφέρον των μαθητών στη διδακτική διαδικασία (π.χ. STEAM, συνεργατική επίλυση προβλημάτων, κλπ.).

Προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να γνωρίσουν στην πράξη το εκπαιδευτικό μας σύστημα και την εφαρμογή καλών πρακτικών και των νέων τεχνολογιών, επισκεφθήκαμε το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς όπου ο Διευθυντής κ. Γιώργος Καραμούκης και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ξενάγησαν στους χώρους του και ενημέρωσαν για την οργάνωση του σχολείου, τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και τα εκπαιδευτικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στη διδακτική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.