Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Κεφαλογιάννης: Συνδέεται η Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς με το σιδηροδρομικό δίκτυο


Κλιμάκιο της κυβέρνησης επισκέφτηκε, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, το Κιλκίς. Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Πιερρακάκης μαζί με τον Υφυπουργό κ. Ζαριφόπουλο, ο Υφυπουργός Υποδομών, κ. Κεφαλογιάννης καθώς και ο Υφυπουργός Εργασίας, κ. Μηταράκης, συνοδευόμενοι από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργο Γεωργαντά επισκέφτηκαν τη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς, όπου είχαν συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης της ΔΙΒΙΠΕΚ στα οποία ανακοινώθηκε η σύνδεση της Βιομηχανικής Περιοχής του Κιλκίς με το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Από την Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ζητούνται ιδιώτες συνεργάτες

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Εξωτερικών Συνεργατών- Ερευνητών (ΕΣΕ) για τις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Σεπτεμβρίου 2019 – Απριλίου 2020, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 5ης Σεπτεμβρίου μέχρι και την 24η ώρα της 7ης Οκτωβρίου 2019.

9ο Greenwave Festival - Η κλιματική κρίση είναι εδώ

Δελτίο τύπου 9ου GreenWave Festival
Από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Πάρκο της ΧΑΝΘ, με κεντρικό θέμα την κλιματική αλλαγή, θα γίνει το φετινό 9ο GreenWave Festival, με υπέροχες συναυλίες, προβολές, εργαστήρια, δρώμενα, θεματικές συζητήσεις, εκθέσεις, eco-bazaar, vegan κουζίνα και πολλές ακόμη πλούσιες εκδηλώσεις.

Οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ για το 2019-2020

Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς, σας ενημερώνει συνοπτικά για τις παρεμβάσεις που σχεδιάζει να υλοποιήσει την περίοδο Σεπτέμβριος 2019-Ιούνιος 2020 τόσο στη σχολική όσο και στην ευρύτερη κοινότητα.

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Αυτά είναι τα ολιγομελή τμήματα που δεν εγκρίθηκαν

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς απαιτεί την έγκριση των παρακάτω ολιγομελών τμημάτων που δεν εγκρίθηκαν στο Νομό Κιλκίς.

Αυτά είναι τα χορευτικά τμήματα της Θρακικής Εστίας Κιλκίς

Το KINESIS GYM συμμετέχει με την ομάδα Running team, στον 8ο νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση KINESIS GYM
Το γυμναστήριο μας Kinesis Gym θέλοντας πάντα να στηρίζει και να συμμετέχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν σώμα και πνεύμα δηλώνει και φέτος παρόν.