Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Μήνυμα της ψυχολόγου Έλλης Φρεγγίδου,για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων

Υπογράφει η Έλλη Φρεγγίδου
M.Sc. Ψυχολόγος
Για εσάς που δεν εισαχθήκατε σε κάποια σχολή φέτος (ξεκινώ με εσάς γιατί δεν είναι δίκαιο στις ανακοινώσεις που βγάζουμε να είστε πάντοτε δεύτεροι) δε θα μιλήσω ούτε για δεύτερες ευκαιρίες, ούτε για το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας. Πολλές φορές, δε νικάμε στις μάχες. 

45ο φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου 45ου φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ
Η φετινή κεντρική έκθεση του 45ο φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ στη Θεσσαλονίκη με τίτλο: «…ο πόλεμος τους σκότωσε ό,τι άφησε όρθιο η Ειρήνη τους …»: Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο – 20 χρόνια από την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην πρώην Γιουγκοσλαβία» , διαμορφώνεται με αφορμή και γνώμονα τις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων, με την ένταση των ενδοιμπεριαλιστικών αντιθέσεων και την εμπλοκή της χώρας μας όλο και πιο βαθιά σε αυτές.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Κατερίνη για τηλεφωνικές απάτες με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος

➤Απέσπασαν από 2 γυναίκες το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους
Δημοσιεύονται χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εξόρμηση στη θάλασσα
Το πρωί της Δευτέρας αναχώρησαν εξήντα παιδιά από τα τμήματα ποδοσφαίρου και στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς για την Κατασκήνωση Σκούρας στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής, με τρεις συνοδούς προπονητές. H άφιξή τους ολοκληρώθηκε με ασφάλεια και ήδη τα παιδιά έχουν τακτοποιηθεί στα δωμάτιά τους. Τους ευχόμαστε να περάσουν μια αξέχαστη εβδομάδα γεμάτη παιχνίδι και διασκέδαση. 

Εργασίες συντήρησης στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας (όρια Ν.Καβάλας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 έως και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

Δελτίο τύπου γραφείου του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη
Tρέχοντα θέματα που αφορούν τις σχέσεις Εκκλησίας - Κράτους συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

(Video) Επισκεπτόμαστε τον κήπο της Θεοδοσίας Σβολάκη στον Καμπάνη Κιλκίς


Επισκεπτόμαστε τον κήπο της Θεοδοσίας Σβολάκη στον Καμπάνη Κιλκίς, την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019.

Η παράσταση "Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω" στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Θεάτρου του Βορρά"
Για πρώτη φορά το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών γίνεται θεατρική παράσταση. Το Θέατρο του Βορρά φέτος το Χειμώνα παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 2 άτομα για κατοχή κοκαΐνης

Συνελήφθησαν προχθές (25 Αυγούστου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί ηλικίας 61 και 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, εντοπίσθηκε επιμελώς κρυμμένη σε κάθισμα του οχήματος, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 4,4 γραμμαρίων. 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γ. Φραγγίδη στους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Συγχαίρω θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων του Νομού Κιλκίς αλλά και όλης της χώρας, που κατάφεραν, με σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο τους, να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εύχομαι να έχουν καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Καταργήθηκε η Υπουργική Απόφαση για τις Διεπαγγελματικές Οργανώσεις

Δελτίο τύπου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Την υπουργική απόφαση με την οποία καταργείται προγενέστερη, της 20ης Ιουνίου 2019, και η οποία αφορούσε, σύμφωνα με τον τίτλο της, «συμπληρωματικά μέτρα για τις Διεπαγγελματικές Οργανώσεις σε εθνικό επίπεδο», υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας (26/8/2019) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Εκλογή μελών προεδρείου και επιτροπών του δήμου Παιονίας

Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 1η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30.

Φροντιστήριο ΟΜΗΡΟΣ: Στόχος μας η επιτυχία σου!


Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids στις κατασκηνώσεις Skouras Summer Sports Camp

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Η κατασκήνωση είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς τρόπους για να περάσει το παιδί τον ελεύθερο χρόνο του στις καλοκαιρινές διακοπές. Έτσι, για άλλη μια χρονιά η ομάδα του ΚΔΑΠ Kinesis for kids φιλοξενήθηκε στην κατασκήνωση Scouras camp, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους αλλά και να διασκεδάσουν. 

Πανηγύρι στο Φανό Παιονίας ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Συλλόγου Φανού Κιλκίς σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό μας στις 28 και 29 Αυγούστου με αφορμή τον εορτασμό της πανηγύρεως του Ιερού Ναού Αποκεφαλισμού του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Φανού.

Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για παιδιά 4-5 χρονών στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 4 - 5 χρονών με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ», που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαίες συναντήσεις. 

Απολογισμός Γκουντενούδη στην τελευταία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 20 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας για την θητεία της απερχόμενης διοίκησης.

Γκουντενούδης: "Βιαστήκατε πολύ για να με κρίνετε..."

Δήλωση σχετικά με την απουσία του από την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου εξέδωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης, στην οποία αναφέρει ότι, κοινωνική υποχρέωση εκτός νομού ήταν ο λόγος που δεν του επέτρεψε να παραστεί στην εκδήλωση.