Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

(Video) Ανακοίνωση υποψηφιότητας Στέφανου Παραστατίδη, ως βουλευτή με το ΚΙΝ.ΑΛ. Κιλκίς


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Στέφανου Παραστατίδη ως βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής νομού Κιλκίς, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Η καλοκαιρινή διάθεση ανεβαίνει στο ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον για τα καλά και αυτό φάνηκε και την εβδομάδα που πέρασε για τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors, αφού οι δραστηριότητές μας είχαν καλοκαιρινή διάθεση. 

Παράταση ισχύος διπλωμάτων για πολίτες άνω των 74 ετών

Mε νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε σήμερα από το ΥΠ.Υ.ΜΕ. δίνεται 5μηνη παράταση ισχύος των διπλωμάτων οδήγησης των πολιτών που έχουν συμπληρώσει το 74 έτος της ηλικίας τους και έχουν κάνει αίτηση επανεξέτασης έως 31 Ιουλίου 2019. 

Τιμή για το Κιλκίς: Νέος αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. ο δικός μας Θεολόγος Ζώτος

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε Α)
Το Σάββατο 8 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε Α) στην αίθουσα τελετών του Υπουργείου Υγείας με την συμμετοχή όλων των αιμοδοτικών φορέων της χώρας και ολοκληρώθηκαν με την εκλογή και την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας για την επομένη τριετία.

Λήξη σεζόν για τους "Ατρόμητους" Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού

Δελτίο τύπου "Ατρόμητων" Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού
Η μπασκετική σεζόν έφτασε στο τέλος και ο σύλλογος μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει εκδηλώσεις για το τέλος της περιόδου, με διαγωνιστικά παιχνίδια και άλλες εκπλήξεις, προσκαλεί όλο τον αθλητικό κόσμο να παραβρεθεί πρώτον στο κλειστό του Καμπάνη την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 18:00 και δεύτερον στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή 16 Ιουνίου στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, δωρεάν για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας

Μονή Οσίου Νικοδήμου: Πανήγυρη Αγίου Λουκά ιατρού του Ρώσσου

Αγαθόπουλος: Να μη χάσει ο δήμος Κιλκίς τη νέα χρηματοδότηση για τα αδέσποτα



Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Χρηματοδότηση για την κατασκευή καταφυγίων αδέσποτων ζώων ή για την αναβάθμιση ήδη υφιστάμενων χώρων έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν οι δήμοι, μέσω νέας πρόσκλησης του προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», με αρχικό προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ.

Διημερίδα με θέμα "Πραγματολογικά μόρια στην προφορική επικοινωνία", από το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών του Α.Π.Θ.

Το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών (Ίδρυμα Μ. Τριανταφυλλίδη) του Α.Π.Θ., στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για τον προφορικό λόγο και του ερευνητικού προγράμματος Γλωσσική Διεπίδραση και Ανάλυση Συνομιλίας, διοργανώνει την τρίτη διημερίδα για την ελληνική γλώσσα στην προφορική επικοινωνία στις 24-25 Ιουνίου 2019, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών (Αγ. Δημητρίου 159Α), στη Θεσσαλονίκη. Το ειδικό θέμα της φετινής διημερίδας είναι Πραγματολογικά μόρια στην προφορική επικοινωνία.

(Video) Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο "Στο πανηγύρι του χωριού..."


Η εκδήλωση με τίτλο "Στο πανηγύρι του χωριού..." του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, έγινε στο Συνεδριακό Κέντρου του Κιλκίς το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στις 7:30 μ.μ.

Δείτε Video από την έκθεση ζωγραφικής και πηλοπλαστικής του συλλόγου ΙΡΙΔΑ Κιλκίς


Έκθεση ζωγραφικής και πηλοπλαστικής του συλλόγου ΙΡΙΔΑ Κιλκίς, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στο Κιλκίς.