Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Νέος Δήμαρχος Κιλκίς ο Δημήτρης Κυριακίδης

Ο Δημήτρης Κυριακίδης εκλέγεται νέος Δήμαρχος Κιλκίς καθώς στα 158 Εκλογικά Τμήματα του Δήμου Κιλκίς έλαβε 52,65% και 13.800 ψήφους με τον Παύλο Τονικίδη να έρχεται δεύτερος με 47,35% και 12.413 ψήφους.

ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis: Καλοκαιρινά ταξίδια στο διάστημα

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis
Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της για τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors, με την επιθυμία μας να ταξιδέψουμε μακριά να γίνεται όλο και δυνατή. Έτσι, ένα από τα θέματα με τα οποία ασχοληθήκαμε αυτή την εβδομάδα ήταν το διάστημα και τα ταξίδια μας σε αυτό. 

Ανεμοστρόβιλος έξω από το Λεβεντοχώρι Κιλκίς



Ανεμοστρόβιλος έξω από το Λεβεντοχώρι Κιλκίς, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 στις 6 το απόγευμα. (Οι φωτογραφίες αποτελούν ευγενική παραχώρηση του αναγνώστη της Γνώμης, Γρηγόρη Βασιλειάδη)

Δείτε ζωντανά τα αποτελέσματα των εκλογών Β' γύρου στο δήμο Κιλκίς

Τον έψαχναν στη Σλοβακία και τον τσάκωσαν στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (1 Ιουνίου 2019) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 51χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο κατά την είσοδό του στη χώρα από το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Αρχών Σλοβακίας, για το αδίκημα της απάτης.

"Έργα και ημέρες" Κώστα Κιλτίδη (2)

Κωσταντίνος Β. Κιλτίδης
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής, Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας
Το 2008, ως Υφυπουργός αρμόδιος για την δασική πολιτική εξέδωσα απόφαση - εγκύκλιο για την προστασία των Κυνηγών. Για τα γνωστά φωσφορίζοντα πορτοκαλί γιλέκα. 

(Video) Κιλκίς: Τελετή απονομής βραβείων του 24ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού»


Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων στους νικητές του 24ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού», μια διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Ελευθέρια» 2019 του Δήμου Κιλκίς και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Π.Ε. Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς.

Άννα Δημάκη: Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την τιμή...

Υπογράφει η Άννα Δημάκη
Είναι πολύ βαρύ το φορτίο να σε εμπιστεύονται και να σε τιμούν τόσοι συνάνθρωποί σου. Στέκεις άγρυπνος φρουρός, μαχόμενος συνεχώς για τις κοινές αξίες και ιδανικά, προσπαθώντας να μην τους απογοητεύσεις ποτέ. 

Βασιλική Μαυρογονάτου: Ευχαριστώ από καρδιάς...

Υπογράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Ευχαριστώ πολύ τους 369 φίλους που με στήριξαν στις εκλογές την προηγούμενη Κυριακή. Μπορεί να μην εκλέχθηκα αλλά οφείλω δημόσια να ευχαριστήσω αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και αυτούς που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα.