Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ανάκληση πιάτου μελαμίνης για παιδιά από τον ΕΦΕΤ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων που διενεργεί "Παρακολούθηση Παραγόντων Ασφάλειας των Τροφίμων – Επίσημος Έλεγχος των Υλικών και Αντικειμένων που Προορίζονται να Έρθουν σε Επαφή με τα Τρόφιμα" και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, Β΄ Χημική Υπηρεσία Αθηνών, διενήργησε δειγματοληψία πιάτου μελαμίνης ρηχό με παράσταση Disney Frozen, με αριθμό παρτίδας Lot No 0716 και κωδικό είδους (Item No) 6115010, το οποίο κατασκευάζεται στην Κίνα, εισάγεται, διανέμεται και πωλείται από την επιχείρηση JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 

Το ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος-Αλέξανδρος" καθ' οδόν για την αποκριάτικη παρέλαση

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος-Αλέξανδρος" 
Έχουμε και φέτος την χαρά να συμμετάσχουμε και να στηρίξουμε με κέφι, χαμόγελο και χρώμα την Αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12μμ. 

Διανομή Σχολικού Οδηγού στα Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων παραδίδει στην σχολική κοινότητα τον Σχολικό Οδηγό, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα διανεμηθεί στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών των Δημόσιων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων όλης της χώρας.

Ομιλία Χατζησάββα στην κοπή βασιλόπιτας της Χρυσής Αυγής Κιλκίς

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της Ευκαρπίας του νομού Κιλκίς η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τοπικής Οργάνωσης Κιλκίς και πολιτική ομιλία του βουλευτή του νομού, συναγωνιστή Χατζησάββα Χρήστου.

Άλλη μία νίκη για την Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Άτλαντα Κιλκίς 
Άλλη μία νίκη για την Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς που "σκαρφάλωσε" στην δεύτερη θέση. Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου νίκησε εύκολα στο εκτός έδρας παιχνίδι του, τον Αίολο Κατερίνης με 3-0 σετ (25-8, 25-7, 25-13). 

Βενεζουέλα: Όχι σε ένα πραξικόπημα κατά των γυναικών

Υπογράφουν:
- Αδέσμευτη Κίνηση Γυναικών
- Κέντρο Έρευνας Γυναικείων Θεμάτων
- Τελέσιλλα. Ελληνικό Φεμινιστικό Δίκτυο
Το Φεμινιστικό Δίκτυο La Araña Feminista- Marcha Mundial de las Mujeres της Βενεζουέλας εκφράζει την υποστήριξή του στο σύνταγμα της Βενεζουέλας, που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο Nicolás Maduro Moros, εκλεγμένο στις 20 Μαΐου 2018 με διαφανή, δημοκρατική και ελεύθερη εκλογική διαδικασία. 

Oι Skelters live στο Κιλκίς στο Take Five στις 2/3/2019

  

Ισόπαλοι, ΓΑΣ Κιλκίς και Ζαφειράκης Νάουσας

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΓΑΣ Κιλκίς στο παιχνίδι με τον Ζαφειράκη Νάουσας με τελικό αποτέλεσμα 32-32. Έτσι αν και ισοβαθμεί με την ομάδα της Ημαθίας υστερεί απέναντι σε αυτήν καθώς το πρώτο παιχνίδι έληξε 27-27 στην έδρα του Ζαφειράκη. 

Αποκριάτικο ξεφάντωμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου


Μια τηλεοπτική παραγωγή από το Κιλκίς στην COSMOTE TV


Από το μακεδονικό αγώνα στους Βαλκανικούς Πολέμους και από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο στη Μικρασιατική καταστροφή
Από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται η νέα σειρά ντοκιμαντέρ ιστορικού ενδιαφέροντος με τίτλο «1912-1922: Η δεκαετής εξόρμηση της Ελλάδας» από το συνδρομητικό κανάλι COSMOTE HISTORY HD. 

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στον Διαγωνισμό Ρομποτικής «WRO Hellas»

Δελτίο τύπου 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, η ομάδα Ρομποτικής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, αποτελούμενη από τους μαθητές: Φανή Δέδα, Άγγελο Ζαχαρία, Όλγα Κουκάκη, Αναστασία Μπόσκου, Δήμητρα Σφυρίδου, Σωτήρη Ταγκαλίδη, Βασίλη Πακόπουλο και Πετρίνα Ρίκα, συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στον Διαγωνισμό Ρομποτικής της WRO Hellas με θέμα «Εποικισμός του Άρη», ο οποίος διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, στο Κολλέγιο Ανατόλια.

Παρουσίαση υποψηφίων «ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ» - Πολυσυλλεκτικό το ψηφοδέλτιο του Π. Τονικίδη

Δελτίο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» Κιλκίς
Στην παρουσίαση ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου, αποτελούμενου από ενεργούς συμπολίτες μας όπως είναι μεταξύ άλλων ο Γ. Ηλιάδης, η Β. Σαπλατέρα και η Μ. Τζεβελέκη, προχωρά η δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη.

Μια άλλη πρόταση για το Δήμο Παιονίας: Τοπική Αυτοδιοίκηση με το βλέμμα μας στο μέλλον

Σοφία Ψαρρά 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Προοδευτική Συμμαχία 
Το μέλλον που δεν αποτελεί κάτι γενικό αλλά κάτι πολύ συγκεκριμένο, καθώς οι προϋποθέσεις που οφείλουν να μπουν κρίνονται, πλέον, ως απαραίτητες ή καλύτερα, επιτακτικές. 

Τα νέα του Δημοτικού Συνδυασμού "Κιλκίς-Μαζί μπορούμε" (25/2/2019)


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Στο μεγάλο και άλυτο μέχρι στιγμής θέμα των αδέσποτων ζώων, που απασχολεί τους πολίτες του Κιλκίς, αναφέρεται ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης με δήλωσή του σε βίντεο που αναρτήθηκε στη προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Εκλογές στην Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς
Τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 και ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του εντευκτηρίου της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της. 

Στίβος του Αλέξανδρου Κιλκίς: Πρώτη συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Του Κώστα Μηναρετζή
Στο χιονισμένο τοπίο των Τρικάλων έγινε την Κυριακή 24/2 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών στους δρόμους αντοχής. 

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Αμοιρίδη Σταύρου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Σταύρος Αμοιρίδης από τη Μεγάλη Βρύση, Γεωπόνος εντάσσεται από σήμερα στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Μαζί ενώνουμε την πείρα της Αυτοδιοίκησης με τον φρέσκο αέρα της ανανέωσης.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ) που αναδείχθηκαν στις εκλογές της 06-02-2019, σε εφαρμογή του άρθρου 25 του καταστατικού του συλλόγου, συνεδρίασαν την  Πέμπτη 14-2-2019, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.

Δράσεις λαϊκής επιμόρφωσης του Δήμου Κιλκίς σε συνεργασία με την Επιμορφωτική Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στο πλαίσιο του προγράμματος λαϊκής επιμόρφωσης, ο Δήμος Κιλκίς με ανάδοχο του την Επιμορφωτική Κιλκίς, υλοποίησε με επιτυχία τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα δια βίου μάθησης σε ενήλικες του Δήμου Κιλκίς: