Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Video: Θρακιώτικο γλέντι στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Το Θρακιώτικο γλέντι του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, έγινε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Με το Δημήτρη Κυριακίδη και ο Απόστολος – Γεώργιος Αποστολίδης

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
H δημοτική παράταξη που συγκροτεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης μεγαλώνει διαρκώς και πλουτίζεται από νέους ανθρώπους, άξιους, εργατικούς, αυτοδημιούργητους, που έχουν κατακτήσει την αποδοχή της τοπικής μας κοινωνίας, υπηρετώντας την αποτελεσματικά και με σεμνότητα, όντας αποφασισμένοι να εκφράσουν δυναμικά τις ανάγκες και τις προσδοκίες της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς έκοψε την βασιλόπιτά του

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς 
Το αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήμα του Γ.Α.Σ. Κιλκίς έκοψε την βασιλόπιτά του την Κυριακή 27/1 σε πιτσαρία της πόλης όπου τα παιδιά κεράστηκαν πίτσα και αναψυκτικά. Παρόντες ήταν οι αθλητές του συλλόγου καθώς και οι προπονητές, οι έφοροι και ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ.Κ., Παναγιώτης Λαπατίνας. 

4 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου


Γράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
O καρκίνος είναι μια διαπιστωμένη νοσηρά κατάσταση από την αρχαιότητα. Στη σύγχρονη περίοδο παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τα γενεσιουργά αίτια, ξέρουμε ακριβώς πώς να προφυλαχθούμε έγκαιρα.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Σταύρου Πάκα

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
"Για την απώλεια του ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΚΑ πατέρα της Υπεύθυνης του τομέα Δικαιοσύνης της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς κας ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΠΑΚΑ-ΚΥΜΠΑΡΙΔΗ, εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας.

Χατζησάββας: Δεν καταβάλλονται δεδουλευμένα νυχτερινής απασχόλησης στους Αστυνομικούς του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς (Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κ.) δεν έχουν ακόμη καταβληθεί τα δεδουλευμένα νυχτερινής απασχόλησης για τον μήνα Δεκέμβριο του 2018.

Άλλη μία δημιουργική εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τα ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ Kinesis
Άλλη μία δημιουργική εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τα ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for juniors, με τα κεντρικά θέματα της εβδομάδας να αφορούν την ανακύκλωση και την υγεία. Η ανακύκλωση σήμερα αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για το περιβάλλον και το μέλλον μας.

Νέα πρόκληση από την σχισματική “Μακεδονική Εκκλησία” με την εκλογή Επισκόπου Πολυανής

Διαμαρτυρία του Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ για την εκλογή Επισκόπου Πολυανής
Με όχημα τον αλυτρωτισμό συνεχίζεται το κύμα της σκοπιανής προκλητικότητας δυναμιτίζοντας επικίνδυνα το ήδη αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις διμερείς σχέσεις των δύο κρατών μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Η νέα πρόκληση εκδηλώνεται στους κόλπους της Εκκλησίας με το σφετερισμό του διοικητικού εκκλησιαστικού τίτλου ''Πολυανής'' με την εκλογή και χειροτονία Επισκόπου Πολυανής υπό τις ευλογίες της σχισματικής ''Μακεδονικής Εκκλησίας'' και με τη νομιμοποίηση της πολιτικής εξουσίας της γείτονος χώρας.

Αυτός είναι ο 23χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιώς, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός ημεδαπού, που συνελήφθη στις 23-1-2019 στον Πειραιά, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού και της απειλής, σε βάρος ανήλικου θύματος.

"Ώρα για αξιοποίηση των ιστορικών κτιρίων στην πόλη του Κιλκίς"

Ανακοίνωση Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς
Με την Αριθμ. ΓΓΔΠ 0000548 ΕΞ/21-01-2019 (ΦΕΚ Β57/21-01-2019) του Υπουργείου Οικονομικών εξαιρέθηκαν από την ένταξη στο Υπερταμείο 2330 μνημεία και αρχαιολογικοί χώροι, μεταξύ των οποίων και το ΠΑΛΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ, η ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και οι ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΕΣ (Α & Β) ANKO-ΠΟΠΩΦ.

Κιλκίς: "Αλέξανδρος" Κιλκίς - "Εθνικός" Σιδηροκάστρου


ΚΟΥΠΑ BASKETBALL: Ακόμα μια νίκη, ακόμα πιο κοντά στους στόχους...

Του Γιάννη Σιταρίδη
Ξανά μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της Β΄ΕΚΑΣΚΕΜ η ΚουΠα Κιλκίς μετά τη εντός έδρας νίκη της με 60 – 54 επί του ΜΠΑΣ Εργονάθλου.