Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς
Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 εκδήλωση Γενικής Συνέλευσης και Κοπής Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς, αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών και μετατίθεται χρονικά για την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, στις 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς. 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, στις 7 Ιανουαρίου 2019

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 7 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Φωτογραφίες από την χιονισμένη Ευκαρπία Κιλκίς

Γράφει και φωτογραφίζει ο Γιώργος Τσιμπούκας
Το πρώτο χιόνι σήμερα στην Ευκαρπία Κιλκίς, με την πρωινή επίσκεψη της "Σοφίας". Xιονισμένα, όμορφα τοπία παντού, για τις επόμενες δύο μέρες. Καλώς ήρθες "Σοφία" αρκεί το χιόνι να είναι απαλό, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Συλλήψεις στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (2 Ιανουαρίου 2019) το απόγευμα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 29χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα που οδηγούσε 3 αλλοδαπούς, οι οποίοι νωρίτερα είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο, με σκοπό να τους μεταφέρει προς το εσωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (3/1/2019)

Λόγω χιονόπτωσης – παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία:

Ακύρωση της θεατρικής παράστασης Καραγκιόζη στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς μέλος ΟΓΕ
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα (Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2019, 6:00 μ.μ., Εργατικό Κέντρο Κιλκίς) παράσταση του Καραγκιόζη, από το Σκιοθέατρο του Αγάπιου Αγαπίου ακυρώνεται λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

Φωτογραφίες από τη χιονισμένη πόλη του Κιλκίς

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική παραχώρηση του φίλου και αναγνώστη της Γνώμης, Θεόδωρου Τσιμπούκα. (Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019)

Φωτογραφίες από το χιονισμένο Σεβαστό

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική παραχώρηση του φίλου και αναγνώστη της Γνώμης, Θεόδωρου Κοκοβίδη. (Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019)

Το ΚΚΕ παρουσιάζει τους υποψηφίους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ θα παρουσιάσει τους υποψήφιους Δημάρχους, στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας που στηρίζει το ΚΚΕ, καθώς και τις κεντρικές θέσεις του Κόμματος για τους Δήμους και την Περιφέρεια, σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στις 17:00, στο “Stretto café ” (Λέκκα 6), στο Κιλκίς.

Εορτή του Αγίου Βασιλείου και Δοξολογία για το νέο έτος στη Μητρόπολη Κιλκίς

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Με λαμπρότητα και ιεροπρέπεια, εορτάσθηκε την πρώτη του έτους, Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019, στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, η Μεγάλη Δεσποτική της κατά Σάρκας Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας του Ουρανοφάντορος.

Συμβουλές σε περίπτωση κακοκαιρίας

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς συμβουλεύουν
Σε περίπτωση που μετακινηθείτε εκτός πόλεως: 
φροντίστε, πριν ξεκινήσετε, να ενημερωθείτε για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.
προγραμματίστε το ταξίδι σας, έτσι ώστε να μη συμπέσει με την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
ελέγξτε την καλή λειτουργία των συστημάτων του αυτοκινήτου σας.
βεβαιωθείτε ότι το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας είναι γεμάτο καύσιμα.
φροντίστε να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.φροντίστε να έχετε μαζί σας κουτί πρώτων βοηθειών.

Χριστουγεννιάτικες δράσεις των "Αργοναυτών" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, ως πρώτη εκδήλωση του νέου έτους, οι Αργοναύτες επισκεφθήκαμε τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς και πραγματοποιήσαμε κοινή δράση. Η Στέλλα Παυλίδου έφερε μαζί της τα πολύχρωμα κραγιόν της και ζωγράφισε στα προσωπάκια των μικρών αναγνωστών τα καλούδια της χρονιάς: ρόδια, μήλα, λεφτοκάρια.