Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε Video από την εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς, προς τιμήν του Παύλου Πασσαλίδη


Η εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς, προς τιμήν του Παύλου Πασσαλίδη, έγινε στο Επιμελητήριο Κιλκίς την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 7:00 μ.μ.

Με γεωθερμία η θέρμανση και η ψύξη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες την υλοποίηση του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου της ΠΕ Κιλκίς» με τη χρήση αβαθούς γεωθερμίας κλειστού τύπου.

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Τo τριήμερο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παιονίας και συγκεκριμένα την Παρασκευή 7/12 στην Αξιούπολη, το Σάββατο 8/12 στο Πολύκαστρο και την Κυριακή 9/12 στον Ευρωπό και την Γουμένισσα.

"Γιατρέ Κωνσταντίνε Βασιλειάδη, σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου"

Γράφει η αναγνώστρια της Γνώμης Μ.Δ.
Ας πούμε ότι με λένε… «Μαρία». Είμαι μία από τις ένα εκατομμύριο γυναίκες «Μαρίες» που για να νιώσουν την μητρότητα έκαναν σουρωτήρι την κοιλιά τους, ώστε να πετύχουν το άπιαστο (;) αυτό όνειρο. 

«Στηρίζουμε …Τρέχοντας», στη Θεσσαλονίκη

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνει με την Αρωγή Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης το 1ο «Στηρίζουμε …Τρέχοντας», την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 14:00. Η διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί θα έχει ως Αφετηρία και Τερματισμό το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ η διαδρομή θα φτάνει έως το Μακεδονία Παλλάς!

Συλλυπητήρια για το θάνατο του γιατρού Ανδρέα Μπούμπαρη

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά τον αδόκητο χαμό του αγαπητού συναδέλφου Μπούμπαρη Ανδρέα, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και τους εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη.

Τατίδης: "Σφύριξα κι έληξε"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Μπορεί να άργησαν λίγο περισσότερο από τον χρόνο που είπαν πως θα ήταν έτοιμες, αλλά όπως βλέπετε έχουν τοποθετηθεί οι πινακίδες προς σπήλαιο Κιλκίς. Άλλο ένα επίτευγμα του Τατίδη Νικολάου, μέχρι τώρα γίνονταν αναφορά σε προσπάθειες, τώρα στα αποτελέσματα των προσπαθειών, πραγματικό έργο.

Γεωργαντάς: «Με τις κοινόχρηστες εκτάσεις πρέπει να καλυφθούν οι τοπικοί καλλιεργητές»

Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σταύρο Αραχωβίτη, για το ζήτημα των εκμισθώσεων των κοινόχρηστων εκτάσεων.

Μια ακόμη διάκριση για τη δική μας DOPPLER

Με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Top Industrial Export Company», στα Greek Export Awards 2018 ως επιστέγασμα των επιτυχημένων ετών εξαγωγικής δραστηριότητάς της, τιμήθηκε η εταιρία Doppler ΑΒΕΕ.

Ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου στο Κιλκίς - Video, φωτογραφίες


Η ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου στο Κιλκίς, έγινε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.