Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Δείτε Video από τα επίσημα εγκαίνια του φροντιστηρίου Μ.Ε. ΠΡΙΣΜΑ Κιλκίς


Τα επίσημα εγκαίνια του φροντιστηρίου Μ.Ε. ΠΡΙΣΜΑ Κιλκίς, έγιναν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στις 12:30.

Ο Δήμος Κιλκίς, ο Αντρέας Παπαμιμίκος, η Σόνια Σαββίδου και ο Σούλης Καζαντζϊδης


Δελτίο τύπου υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Η πολιτική δραστηριότητα δεν είναι μόνο αγώνας για κοινοποίηση θέσεων, απόψεων και ιδεών, αλλά και μικρές όμορφες ανθρώπινες στιγμές αυθεντικής ζεστασιάς και επαφής, σε φιλόξενα σημεία όπου κυριαρχούν ακόμα παραδοσιακές αξίες και συμπεριφορές.

Βασιλική Μαυρογονάτου: Κατεβαίνω με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη

Υπογράφει η  Βασιλική Μαυρογονάτου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
"Ονομάζομαι Βασιλική Μαυρογονάτου του Ευαγγέλου, απόφοιτη Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Ειδική Αγωγή» και στην «Στατιστική και Ανάλυση». Εργάζομαι εδώ και 14 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος σε μεγάλες επιχειρήσεις και στην ιδιωτική εκπαίδευση ως καθηγήτρια παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Είμαι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Όμηρο Σαββίδη, έχουμε 2 κόρες και ζούμε μόνιμα στην πόλη του Κιλκίς.

Πολύκαστρο: Πετυχημένη η εκδήλωση με θέμα “Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης”


Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Παιονίας "Η Ευκράντη"
Μήνυμα αισιοδοξίας για επιτυχή αντιμετώπιση του φαινομένου της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης παιδιών έδωσαν οι πολίτες του δήμου Παιονίας και κυρίως οι νεαρές μητέρες με την αθρόα προσέλευσή τους στην ενημερωτική εκδήλωση της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 18 με θέμα “Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης” που πραγματοποίησε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού κέντρου Πολυκάστρου ο πολιτιστικός σύλλογος γυναικών δήμου Παιονίας “Ευκράντη” σε συνεργασία με τον δήμο Παιονίας, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς τον αθλητικό σύλλογο Αξιούπολης “Αλέξανδρο” και την Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς.