Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Λένα Αναστασιάδου: «Με ανάγκασαν να παραιτηθώ»

Ακόμη μια παραίτηση ήρθε να προστεθεί στη λίστα των παραιτήσεων από διοικητικές θέσεις είτε για προσωπικούς είτε για πολιτικούς λόγους, στην διοικούσα παράταξη του Δήμου Κιλκίς. Ο λόγος αυτή τη φορά για την παραίτηση της κ. Λένας Αναστασιάδου από την έμμισθη θέση της Προέδρου της ΔΕΥΑΚ.

1ο Μακεδονικό Φεστιβάλ Μαχητικών Τεχνών στο Πολύκαστρο

Υπογράφει ο Δημήτρης Παρίδης
Υπεύθυνος διοργάνωσης – Προπονητής
Βραδιά τεράστιου αθλητικού γεγονότος στην Κεντρική πλατεία Πολυκάστρου το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα έναρξης 19:00. Μια αθλητική βραδιά μαχητικών αθλημάτων που σπάνια έχει κανείς να θαυμάσει από κοντά στη περιοχή μας με την επωνυμία 1ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ (ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ και συνδιοργανωτή τον Δήμο Παιονίας.

Μνημείο ανευθυνότητας στο Κιλκίς - Κίνδυνος-θάνατος από γυμνά καλώδια ρεύματος

Εκτεθειμένα καλώδια, ανοικτοί ηλεκτρικοί πίνακες τόσο μέσα στον αύλειο όσο και στον εξωτερικό χώρο του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς εγκυμονούν σοβαρό κίνδυνο ηλεκτροπληξίας για τα δεκάδες παιδιά που παίζουν καθημερινά μερικά μέτρα πιο πέρα μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Ας επιληφθούν τάχιστα οι αρμόδιοι, όποιοι κι αν είναι, προτού να είναι αργά.

Πάμε θέατρο με την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς;

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ελάτε να παρακολουθήσουμε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 την τραγωδία “ΟΡΕΣΤΗΣ” του Ευριπίδη στο Βασιλικό Θέατρο, μια παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας όπου θεοί και άνθρωποι έχουν στήσει μια πλεκτάνη μίσους κι εκδίκησης, όπου η αδελφική αγάπη γίνεται συνενοχή, η φιλική σχέση συναυτουργία, η λαϊκή ετυμηγορία θανατική ποινή. 

Κιλκίς: Πουλούσε για παρθένο ελαιόλαδο λάδι άγνωστης προέλευσης

Συνελήφθη χθες (22 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 29χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 δοχεία χωρητικότητας των 5 λίτρων, που περιείχαν λάδι άγνωστης προέλευσης και τα οποία διέθετε προς πώληση με την ένδειξη «Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο», χωρίς να κατέχει τα απαραίτητα παραστατικά και τη σχετική πιστοποίηση. 

Προσωρινή διακοπή ρευματοδότησης στους οικισμούς Ξηρόβρυση, Κορομηλιά, Πλαγιά, Αγία Κυριακή και Κορυφή

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 24 Αυγούστου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στους οικισμούς Κορομηλιά, Ξηρόβρυση, Πλαγιά Αγία Κυριακή και Κορυφή από τις 8:00 έως τις 14:00 εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Με 5 ομάδες ο ΑΙΑΣ Κιλκίς στα Πρωταθλήματα Μακεδονίας

Ανακοίνωση Αίαντα Κιλκίς
Χθες Τετάρτη 22 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία των αγωνιστικών ομάδων του Αίαντα. Την φετινή σεζόν ο ΑΙΑΣ θα συμμετάσχει σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα (παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων & γυναικών) Μακεδονίας δείγμα της αθρόας συμμετοχής και εξέλιξης που έχουν οι αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής.

Ξέρει κανείς τι θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου στο Κιλκίς;

Κατασχέθηκαν στη Χαλκιδική πάνω από 2.300 είδη παρεμπορίου

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, συνελήφθησαν χθες (22 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 4 αλλοδαποί υπήκοοι για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Γεωργαντάς: «Ο εμπαιγμός των Κιλκισιωτών για τις ατομικές ανάγκες σε καυσόξυλα συνεχίζεται»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Πέρυσι κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της κάλυψης των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων των χωριών που βρίσκονται δίπλα σε υπό διαχείριση δασικά οικοσυστήματα. 

Η ταινία “Oh Boy” στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Την Πέμπτη 23 Αυγούστου θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Oh Boy”.
Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30.

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο Φρούριο Επταπυργίου

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης διοργανώνουν μια μαγική βραδιά κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι. 

Κιλκίς: Περί καθαρισμού της περιοχής γύρω από το Κλειστό Γυμναστήριο, ο λόγος...

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Γιάννης Κολιούσκας
"Πολύ σωστά έπραξε ο δήμος (υποθέτω ο δήμος) και καθάρισε πολύ γρήγορα τα χόρτα από τα οικόπεδα πέριξ του γυμναστηρίου, προφανώς για να δημιουργήσει χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα των πολλών αναμενόμενων επισκεπτών της επικείμενης διοργάνωσης του "Κερνάμε Κιλκίς".

Κιλκίς: Έκθεση χειροποίητου κοσμήματος της Όλγας Παπαδοπούλου