Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Ο κύκλος των μεγάλων εκδηλώσεων ανοίγει…

Δελτίο τύπου δήμου Νεάπολης-Συκεών
Πιστός στο ραντεβού του με τα θερινά πολιτιστικά δρώμενα ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, που καθιερώθηκε μεταξύ άλλων ως ο δήμος του Πολιτισμού, επενδύοντας σε αυτόν ποικιλοτρόπως, δίνει και πάλι δυναμικό «παρών» με μια πληθώρα θεατρικών παραστάσεων, πολιστικοϊστορικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Βούτσης: «Η πρωτόγνωρη άνοιξη του ελληνικού αθλητισμού επισφραγίζεται με την νέα νίκη του Λευτέρη Πετρούνια»

Σε πρωτόγνωρη άνοιξη στον ελληνικό αθλητισμό, όπως δείχνουν οι επιδόσεις των Ελλήνων Αθλητών στον στίβο, την κολύμβηση, τη γυμναστική, την κωπηλασία και το τένις που αποδεικνύει ότι η νέα γενιά της πατρίδας μας ξεπερνά τα εμπόδια και δείχνει το δρόμο για μια Ελλάδα έξω από την κρίση, μια Ελλάδα της δημιουργίας και της αυτοπεποίθησης αναφέρεται ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, στη συγχαρητήρια δήλωσή του για το νέο χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυμναστικής στη Γλασκόβη.

Απορώ και εξίσταμαι...

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Ξέρετε τόσο καιρό γράφω και διαβάζω για τα καινούργια αυτοκίνητα προσπαθώ να δώσω όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα στην στήλη. Κατά καιρούς μου έχουν δημιουργηθεί απορίες σχετικά με τα αυτοκίνητα την τεχνολογία και γενικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όλοι. 

Ταξιδεύεις με πλοίο; Αυτά είναι τα δικαιώματά σου

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Σιγά σιγά όλοι μπαίνουμε σε "λειτουργία διακοπών", με το πλοίο να είναι ένα από τα κύρια μέσα φυγής από την πόλη. Τώρα λοιπόν που "λύνουμε άγκυρες" προς τα νησιά, καλό είναι να ξέρουμε και τα δικαιώματα που έχουμε στο ακτοπλοϊκό ταξίδι μας.

Και μη χειρότερα!


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Έτσι που λέτε! Τα καινούργια τα μάθατε; Έγγραφο απ την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου αφορά σε προτροπή ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας κατά των φαινομένων ρατσιστικής βίας με την σταδιακή κατάργηση του όρου λαθρομετανάστης.

"Θεοτόκεια 2018" στο Δροσάτο Κιλκίς


Πανήγυρις Ιερού Ναού Παναγίας Κιλκίς


Γουμένισσα: Πρόγραμμα εκδηλώσεων "43ων Θεοτοκείων 2018"

Θέση εργασίας στην KLEEMANN (12/8/2018)

Ο Όμιλος Εταιριών KLEEMANN, λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του στη διεθνή αγορά, επιθυμεί να προσλάβει για το Τμήμα Πωλήσεων Εξαγωγών, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς:  French Speaking Account Manager
Δείτε ΕΔΩ

Δείτε Video από την "Βραδιά Μετανάστη 2018" στο Μυριόφυτο Κιλκίς


H "Βραδιά Μετανάστη 2018" έγινε στο Μυριόφυτο Κιλκίς, το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018.