Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Πλούσια ποδοσφαιρική δράση στον Ατέρμονα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Μια όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή στήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα το Σάββατο το πρωί με την συμμετοχή πέντε τμημάτων συνολικά.

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στο "KΑVALA TRAIL RUN"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας διοργάνωσε τον Αγώνα Περαστικού Δάσους Καβάλας "KΑVALA TRAIL RUN" την Κυριακή 11 Μαρτίου. 

Κατασκευή του ΤΑΡ στη Βόρεια Ελλάδα - Ολοκληρωμένες πάνω από 400 αρχαιολογικές ανασκαφές και τομές

Με την ολοκλήρωση του 31ου ετήσιου συνεδρίου «Το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη» στη Θεσσαλονίκη, ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) ενημερώνει για τη συμβολή του στη διενέργεια σημαντικού αρχαιολογικού έργου στη Βόρεια Ελλάδα:

«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Δυστυχώς, "Τεχνολογικώς επτωχεύσαμεν"

Ανακοίνωση Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας
"Από τις 8:00 π.μ. της Τρίτης, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr, έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ». Μέσα σε λίγες ώρες έγιναν 1,5 εκατομμύριο προσπάθειες εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. 

Τι λέει η ΔΑΣ - ΟΤΑ Κιλκίς για τις εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Κάλεσμα Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
"Συναδέλφισσες – συνάδελφοι
Την Τετάρτη 14 Μάρτη θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες στο σωματείο μας για την ανάδειξη των αντιπροσώπωνμας στο Συνέδριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Τι λέει το ΚΚΕ για την απόφαση του ΕΣΡ για κλείσιμο του MEGA

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Η σημερινή απόφαση του ΕΣΡ για το κλείσιμο του Mega, αφήνει στο δρόμο 420 εργαζόμενους, που παραμένουν απλήρωτοι για σχεδόν δυο χρόνια, οι οποίοι είναι τα θύματα των επιχειρηματικών ανταγωνισμών, της αναδιανομής της αγοράς στο χώρο των ΜΜΕ και της κυβερνητικής πολιτικής υπέρ μεγαλοεπιχειρηματιών – ιδιοκτητών.

70 εκατ. ευρώ στους ΟΤΑ για την αναβάθμιση των δημοτικών Παιδικών Χαρών

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, την απόφαση ενεργοποίησης της πρόσκλησης προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ για την«Προμήθεια και Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών των Δήμων της Χώρας» στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Ενίσχυσης Δήμων «ΦιλόΔημος ΙΙ».

Προσοχή: Εργασίες υλοτόμησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης θα εκτελέσει εργασίες υλοτόμησης δέντρων του νότιου πρανούς της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης στην περιοχή του κόμβου Μαλακοπής.

Αποτελέσματα εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, περιόδου Δεκεμβρίου 2017

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Δεκεμβρίου 2017, για τις γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική για τα επίπεδα :

Αυτό είναι το ζευγάρι που εξαπάτησε ηλικιωμένη στις Σέρρες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κακουργηματική απάτη.

Δήμος Κιλκίς: Υποχρεωτική η καταχώρηση ηλεκτρονικής σήμανσης στο Ειδικό Μητρώο Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς

Από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ότι οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς (σκύλων – γατών) είναι υποχρεωμένοι, βάσει νόμου, να μεριμνούν για την καταχώρηση της ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου τους στο Ειδικό Μητρώο Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου (Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, κα Βικτωρία Γούναρη τηλ. 23413 52244 και κ. Χρήστο Κυριακίδη τηλ. 23413 52237, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Θεσσαλονίκη: Αναστασία Μουτσάτσου και Γιώτα Νέγκα - "Πρόσεξε τι θα πεις..."

Μια μουσική παράσταση που διοργανώνει την το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών 2018. Την μουσική παράσταση θα μας παρουσιάσουν οι δύο καλλιτέχνιδες (αν καταφέρουν να συμφωνήσουν στο τι θα πούν…), η Αναστασία Μουτσάτσου και η Γιώτα Νέγκα, στις 14 Μάρτη στο Mylos- club στη Θεσσαλονίκη και ώρα 21:00 (ώρα προσέλευσης 8.30μμ).

Επιμορφωτική Κιλκίς: Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων ηλικίας (18-24 ετών)


Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ως συνδικαιούχοι, έχουν αναλάβει την υλοποίηση των Πράξεων:

Θεσσαλονίκη: Η μπαρόκ όπερα «Διδώ και Αινείας» για δύο παραστάσεις

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του φορέα πολιτισμού της, του Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συμβάλλει και στηρίζει οικονομικά την παραγωγή έργων Λυρικού ρεπερτορίου. 

Προσωρινή διακοπή ρευματοδότησης στους οικισμούς Ξηρόβρυση, Κορομηλιά, Πλαγιά, Αγία Κυριακή και Κορυφή

Διακόπτεται η παροχή ρεύματος την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, από τις 8:00 έως τις 14:30 στους οικισμούς Ξηρόβρυση, Κορομηλιά, Πλαγιά, Αγία Κυριακή και Κορυφή λόγω τεχνικών εργασιών που θα υλοποιήσει στο δίκτυο ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ)

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Κιλκίς: Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου 
H Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει και ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμά της ότι εν μέσω της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και προς ενίσχυση μας πνευματική θα υποδεχθούμε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Ελευθέρα Πάλη: 3ος στους εφήβους ο "Καραγιάννης" Ευρωπού

Ανακοίνωση "Καραγιάννη" Ευρωπού
Το Σαββατοκύριακο 10-11/3/18 έγινε μετά από πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη στο ΔΑΚ Πολίχνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης εφήβων-νεανίδων. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 6 αθλητές και κατέκτησε ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια.

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στους πανελλήνιους διαγωνισμούς Φυσικών και Μαθηματικών

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Σύσσωμες η Στ' και η Ε' έλαβαν μέρος στους πανελλήνιους διαγωνισμούς Φυσικών "Ο Αριστοτέλης" (8-3-2018) και Μαθηματικών "Ο Μικρός Ευκλείδης"(9-3-2018).
Τον διαγωνισμό Φυσικών συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Φυσικών), η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση (ΕΕΦΕΕ) και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας (ΥΠ.Π.Ε.Θ.)