Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Έφυγε ο Ανδρέας Αγτζίδης


Υπογράφει ο Βλάσης Αγτζίδης
Σήμερα το πρωί έφυγε απροειδοποίητα ο πατέρας μας ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΤΖΙΔΗΣ. O αρχαιότερος εν ζωή της δεύτερης γενιάς μιας οικογένειας προσφύγων του 1922.

Αυτός είναι ο 28χρονος Πακιστανός που συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου στα Πατήσια

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 28χρονου υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη στις 30-1-2018 στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Πατησίων, για αρπαγή ανηλίκου.

Χωρίς οπαδούς του Άρη το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον αγώνα ποδοσφαίρου της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017 -2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», που διεξάγεται αύριο (10 Φεβρουαρίου 2018) και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΕΠΣ Κιλκίς: Αγώνες και διαιτητές του Σαββατοκύριακου


Video από τον αποκριάτικο χορό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Αποκριάτικος χορός του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018.

Παραδοσιακό καρναβάλι Βαφειοχωρίου "ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΙΑ"

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Βαφειοχωρίου "Ο Άγιος Γεώργιος"
Ελάτε την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 στο παραδοσιακό καρναβάλι Βαφειοχωρίου "ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΙΑ", να απολαύσουμε για άλλη μια χρονιά τους κουδουνοφόρους, να παρελάσουμε μαζί τους, να γελάσουμε με τα πειράγματά τους, να σατιρίσουμε την επικαιρότητα, να φάμε, να πιούμε και να χορέψουμε.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε πέντε οικισμούς του δήμου Κιλκίς

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται στους δημότες του Παντελεήμονα, Γαλλικού, Ξυλοκερατιάς, Μικροκάμπου και Παλιού  Αγιονερίου ότι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου καθώς και τη μεθεπόμενη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, θα διακοπεί σταδιακά η ηλεκτροδότηση από τις 8:00 έως τις 14:00 στους παραπάνω οικισμούς ενώ στις κεντρικές τους οδούς θα απαγορευθεί η κυκλοφορία και η στάθμευση οχημάτων.

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 14 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Καρναβάλι στον Άσπρο Παιονίας


Εκδρομή -προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει εκδρομή -προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών για την Ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018.

Εύζωνοι: Τσάκωσαν 63χρονο Σκοπιανό για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (8-2-2018) το βράδυ στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, 63χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., καθώς διαπιστώθηκε σε Δ.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε να έχει επιβιβάσει 3 υπηκόους Κοσσόβου, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Επίσκεψη νέας Προϊσταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς στο Δήμαρχο Κιλκίς

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες στο Δήμαρχο Κιλκίς η νέα Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς Γεωργία Στρατούλη.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κιλκίς και Πέλλα λόγω μεταφοράς υπέρβαρου και ογκώδους φορτίου

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο του Κιλκίς και της Πέλλας, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρου και ογκώδους φορτίου από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.

Video: Τσικνοπέμπτη 2018 στο Ράντσο Κιλκίς

Πάρτυ Μασκέ στο Kinesis Gym Kilkis


Τσικνοπέμπτη στο Kinesis gym - ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου Kinesis gym Kilkis
Η Τσικνοπέμπτη, 8/2/18 ήταν μία πολύ δημιουργική ημέρα τόσο για το Kinesis gym, όσο και για το ΚΔΑΠ Kinesis for kids.

Εξορμήσεις ΚΚΕ στα εργοστάσια του νομού Κιλκίς, για τις εξελίξεις με την ΠΓΔΜ

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Μπροστά στις εξελίξεις με την ΠΓΔΜ, η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ πραγματοποιεί αυτές τις μέρες εξορμήσεις στα εργοστάσια του νομού, καλώντας τους εργάτες και τις εργάτριες, που δικαιολογημένα ανησυχούν, να δουν το «δάσος» και όχι το «δέντρο» παλεύοντας ενάντια στα σχέδια του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών.

Συλλαλητήριο στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων

Ανακοίνωση Οργανωτικής - Συντονιστικής Επιτροπής Συλλαλητηρίου
Μετά από αίτημα χιλιάδων πολιτών που θέλουν να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, λόγω τριημέρου της Καθαρός Δευτέρας αλλά και για την διευκόλυνση τους, η ημερομηνία διεξαγωγής του συλλαλητηρίου μετατίθεται για τις 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:θθ μ.μ. μπροστά από τον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων στο Κιλκίς.

Μικροί Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές στο νέο τουρνουά ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Νέο τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επιλεγμένα παιδιά του Προπονητικού Κέντρου νομού Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018.