Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού Κιλκίς 2017

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Παράλληλες εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στη Μεγάλη Βρύση (ώρα έναρξης 18:00) την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στο Χέρσο (11:00) και στην Τέρπυλλο (18:00) την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στη Νέα Σάντα (18:00) και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Αγιονέρι (19:30).
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 7ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού αναλυτικά:

Χριστουγεννιάτικη συναυλία των ΠΑΙΟΝΩΝ στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας

Δελτίο τύπου ΠΑΙΟΝΩΝ Γουμένισσας
Με τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και με την σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία των ΠΑΙΟΝΩΝ, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

"Άγιε μου Βασίλη, το όνομά μου είναι Ευγενία"

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Τα πρόσωπά μας, κολλημένα στο τζάμι, προσμένουν την πρώτη χιονονιφάδα. Μυρωδιά από κανέλα και γαρύφαλλο, έχει σπάσει τα ρουθούνια μας από τα μόλις ξεφουρνισμένα μελομακάρονα. Ίχνη από άχνη, στο χρυσοκέντητο τραπεζομάντηλο, προδίδουν ότι κάποιος έφαγε και δεύτερο κουραμπιέ για απογευματινό, μπορεί και τρίτο.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης για την διαδικασία μίσθωσης βοσκήσιμων γαιών

Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την διαδικασία είσπραξης μισθωμάτων βοσκήσιμων γαιών, εξέδωσε τροποποίηση της υπ’ αριθ. 1332/93570/23-08-2016, (Β΄ 2848) “Διαδικασία μίσθωσης βοσκήσιμων γαιών, συγκρότηση και λειτουργία επιτροπών ελέγχου χωροταξικής ορθότητας της κατανομής δικαιωμάτων χρήσης της βοσκής, κατά την μεταβατική περίοδο μέχρι την έγκριση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης” απόφασης του ΥΠΑΑΤ.

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς διοργανώνει Πρωτοχρονιάτικη Παιδική Γιορτή την Τετάρτη 3 Γενάρη 2018, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Θα παρουσιαστεί το έργο «η Μάγισσα Λεφτού» από την θεατρική ομάδα δυτικών συνοικιών Θεσσαλονίκης της ΟΓΕ. Μια παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ημαθία: Σκοτώθηκε 71χρονος σε τροχαίο

Χθες (28-12-2017) το απόγευμα στο 1ο χιλιόμετρο της Δημοτικής Οδού Μονόσπιτα – Άγιος Γεώργιος Ημαθίας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός και συνοδηγό 44χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 71χρονος και να τραυματιστούν ο 37χρονος και η 44χρονη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. 

Συγκέντρωση ειδών από την Ελληνική Αστυνομία, για την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων

Παραδόθηκαν είδη και χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά από το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας

Ενισχύσεις 200 εκατ. ευρώ για "μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα" - Ξεκινά η υποβολή προτάσεων

Υπεγράφη χθες από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χαράλαμπο Κασίμη, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) και συγκεκριμένα στη δράση 10.1.4 «Μείωση της ρύπανσης του νερού από γεωργική δραστηριότητα» του μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα».

Κιλκίς: Πρόγραμμα Στήριξης Ευάλωτων Νοικοκυριών, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υλοποιεί για δεύτερη χρονιά πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων νοικοκυριών, μέσω χρεωστικής κάρτας, για την αντιμετώπιση του χειμώνα.