Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Προγραμματισμός Θεάτρου Αυλαία από 16 έως 22 Οκτωβρίου 2017


Το Θέατρο Αυλαία μπαίνει δυναμικά στη χειμερινή σαιζόν με μία εβδομάδα που θα κάνει το θεατρόφιλο κοινό να τρέχει και να μην φτάνει! Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους θεατρικούς παραγωγούς και καλλιτέχνες πρώτης γραμμής φιλοξενεί παραστάσεις που θα μαγέψουν, θα ενθουσιάσουν, θα χαρίσουν γέλιο και δάκρυ, θα προβληματίσουν και θα σοκάρουν. Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Ο Χρήστος Χατζησάββας για την προστασία των ελληνικών αγροτικών προϊόντων


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου για τα αγροτικά προϊόντα, τονίζοντας ότι διεξάγεται παράνομη διακίνηση αγροτικών προϊόντων από Σκόπια και Βουλγαρία, στα βόρεια σύνορα της χώρας. 

Αποτελέσματα ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας σε τουριστικούς προορισμούς την καλοκαιρινή περίοδο

Σημαντικά είναι τα αποτελέσματα των ελέγχων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, για τη βεβαίωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας σε καταστήματα και επιχειρήσεις που λειτουργούν σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς την καλοκαιρινή περίοδο.

Ηττήθηκε με 2-0 ο Κιλκισιακός στη Ραιδεστό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την ήττα γνώρισε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ο Κιλκισιακός στη Ραιδεστό με 2-0 από τον Α.Ο. Καρδίας. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, έπαιξαν με πάθος και έφτασαν στο τρίποντο.

Τρίτος στον κόσμο ο δικός μας Θεοδόσιος Παυλίδης

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού
Ο αθλητής και προπονητής του συλλόγου μας Παυλίδης Θεοδόσιος κατετάγει τρίτος στον κόσμο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που έγινε στην περιοχή Νταλιάν στη Τουρκία.

Η Κιλκισιώτισσα φιλόλογος Σοφία Μεσίγκου στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Προώθησης Εκπαιδευτικής Καινοτομίας


Υπογράφει η Σοφία Γ. Μεσίγκου
Φιλόλογος, Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων (Π.Ε.Φ.)
Μέλος της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.)
Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, οι εργασίες του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στη Λάρισα. Το Συνέδριο οργάνωσε η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) στο χώρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Εγκαίνια του νέου Σούπερ Μάρκετ "Συμεωνίδης" στο Κιλκίς

Ελέγχθηκαν 5.826 σχολικά λεωφορεία και βεβαιώθηκαν 317 παραβάσεις

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Τροχαίας προγραμμάτισε και υλοποίησε κατά τον πρώτο μήνα της νέας σχολικής περιόδου εντατικούς τροχονομικούς ελέγχους σχολικών λεωφορείων, σε όλη την επικράτεια.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από 16 έως και 29 Οκτωβρίου 2017, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Κιλκίς: Συνέλαβαν 62χρονο για χασισοκαλλιέργεια

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθη χθες (14 Οκτωβρίου 2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, 62χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Τατουάζ και Χριστιανός


Γράφει ο Ηλίας Αθ. Θεοχαράκης
Θεολόγος

Διαπιστώνουμε ότι τα τελευταία χρόνια το τατουάζ (δερματοστιξία) λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, κυρίως στους νέους, αλλά και σε μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους. Εμφανίζονται με διάφορες παραστάσεις σε διάφορα σημεία του σώματος.


Masterclass Zumba με τον Χάρη Αγτζίδη και την Μπάρμπορα Κοσμίδου



Ένα μοναδικό Fitness event για τα δεδομένα της πόλης έρχεται....
Το πρώτο Zumba Masterclass στο ΔΑΚ Κιλκίς
(Νέο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο)
Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 18:00 
Επίσημος καλεσμένος μας ο Haris Agtzidis!
Συμμετοχή στο Masterclass class η δικιά μας Barbora Kosmidou. 

Στέγη φιλοξενίας φοιτητών από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Μια ακόμη δράση έρχεται να προστεθεί στο ευρύ δίκτυο φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης που λειτουργεί καθημερινά στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με ποικίλες δομές κοινωνικού χαρακτήρα.

Βράγχος φωνής: Εκφυλιστικές, λειτουργικές, νευρολογικές παθήσεις, γαστροεισοφαγική παλινδρόμηση


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος 

Συνήθως σε τραγουδιστές, ηθοποιούς, δασκάλους και μητέρες μικρών παιδιών παρουσιάζονται όζοι των φωνητικών χορδών. Θα μπορούσαμε να τους προσομοιάσουμε με τους κάλους που εμφανίζονται σε σημεία τριβής. Οι ασθενείς εμφανίζουν αυξανόμενο βράγχος φωνής και σημαντική φωνητική κόπωση.