Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Τα "Ρητορικά χαλίκια" και η Έφη Ναβροζίδου στο "Λαδολέμονο" Κιλκίς


Μια σημαντική εμπειρία η φωτογράφιση της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" στην Τούμπα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" 
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου η καθιερωμένη φωτογράφιση των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς στο γήπεδο της Τούμπας. 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς σε Κρήτη, Σέρρες και Μεγάλη Παναγιά

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στις 1 Οκτωβρίου διοργανώθηκε ο ημιμαραθώνιος Κρήτης που έκανε ίσως την καλύτερη διαφήμιση αγώνα που είδαμε ποτέ με την σειρά των κωμικών σποτ που δημιούργησε.

Πρεμιέρα με ήττα οι Ελπίδες Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Δεν τα κατάφεραν οι ..νεοφώτιστοι στην Α΄κατηγορία νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων Κιλκίς. Στη πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και σε έναν αγώνα με το επίσης νεανικό συγκρότημα της προοδευτικής Σταυροχωρίου , οι ποδοσφαιριστές των Ελπίδων ξεκίνησαν το παιχνίδι τους μουδιασμένα και μακρυά από τον καλό τους εαυτό βρέθηκαν στο α΄ημίχρονο να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0. 

Πόσα μικρά παιδιά πεινούν στην Γερμανία;

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Διάφορες ενασχολήσεις δε μου επέτρεψαν να αρθρογραφήσω επί σειράς ζητημάτων, τα οποία αφορούν στα πολιτικά πράγματα στο εσωτερικό της χώρας και στις διεθνείς εξελίξεις. Η επικαιρότητα των τελευταίων εβδομάδων παρείχε άφθονες ευκαιρίες, διότι συνέβησαν πολλά ενδιαφέροντα και αξιοσχολίαστα.

Η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο νομό Κιλκίς

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θέτοντας ως στόχο, η άθληση να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές/τριες Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης, δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες και την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης που ιδανικά θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.

Υποδοχή των παιδιών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στη νέα σχολική χρονιά

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την ίδρυση του και μέχρι σήμερα, παραμένει διαχρονικά αφοσιωμένος στην ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας με κινητήριο δύναμη τους Εθελοντές του. Η εθελοντική αλληλέγγυα προσφορά του Κινήματός μας είναι η βάση της ύπαρξης και της δραστηριότητάς μας. 

Παρέμβαση Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς για τις σχολικές καθαρίστριες

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στις 25 Σεπτέμβρη, ο εκλεγμένος της Λαϊκής Συσπείρωσης κατήγγειλε τα νέα ήθη που καλλιεργεί η διοίκηση του Δήμου σε ότι αφορά τις σχέσεις της με τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολείων.

Τι λέει η Επιτροπή Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας για την πυρκαγιά στην Doppler

Ανακοίνωση Επιτροπής Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας 
Με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε στη βιομηχανία παραγωγής ανελκυστήρων Doppler το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, με άγνωστες ακόμη αιτίες, η Επιτροπή Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας θέτει συνολικά το ζήτημα των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Παρακολουθούμε και περιμένουμε τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Εκπρόσωπος της Περιφέρειας ο Βεργίδης

Στις εκδηλώσεις για την 99η επέτειο από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Τέλεση επετείου «διασπάσεως Μακεδονικού Μετώπου το Σεπτέμβριο του 1918»

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Με τις δέουσες τιμές και την αρμόζουσα επιμέλεια για την ιστορική βαρύτητα που φέρει η επέτειος αυτή, τελέσθηκε την Κυριακή που μας πέρασε (01/10/2017) η εκδήλωση για τα 99 έτη από την διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου.

Αναστέλλονται λόγω επίσκεψης Τσίπρα οι εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά που είχαν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 αναστέλλονται λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Με τον καθιερωμένο αγιασμό άνοιξε η νέα χρονιά για τα Παιδικά Χορευτικά Τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων σε Κιλκίς και Πολύκαστρο.

Μαγεία χορού και γεύσεων στην πρώτη Γιορτή Σταφυλιού στις Μουριές Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Η ροζέ σουλτανίνα είχε την κυρίαρχη παρουσία στη Γιορτή Σταφυλιού που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στις Μουριές.

Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης (tennis) στην Αξιούπολη

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Εγκρίθηκε από τον Αν. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2017 με φορέα τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και υποτομέα τις Αθλητικές Υποδομές, των έργων: «Κατασκευή γηπέδου Αντισφαίρισης (tennis) στην Αξιούπολη» συνολικού προϋπολογισμού 95.000 ευρώ και «Αποπεράτωση τμήματος Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Πέτρου» συνολικού προϋπολογισμού 51.000 ευρώ.