Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

"Δήθεν Γενοκτονία στη Μικρά Ασία - Δήθεν Γενοκτονία στον Πόντο!"

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Την ημέρα που τιμάται επισήμως από το Ελληνικό κράτος η μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας στη Μικρά Ασία, επέλεξε η τουρκόφωνη εφημερίδα "Birlik" που εκδίδεται στην Κομοτηνή για να ονομάσει "δήθεν" τη Γενοκτονία των προγόνων μας στη Μικρά Ασία και να επαναλάβει αυτό που είχε γράψει για τη Γενοκτονία στον Πόντο. 

ΕΛΜΕ: "Αγωνιζόμαστε για να εξασφαλιστούν ικανοποιητικές συνθήκες μάθησης"

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς 
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές μας και στους γονείς τους! 

Δήμος Δέλτα: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα Αξιού

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ολοκλήρωσε και παρέδωσε στην κυκλοφορία τη νέα γέφυρα Αξιού, που συνδέει το Ανατολικό με τη Βραχιά του Δήμου Δέλτα. Τα εγκαίνια της ανακατασκευασμένης γέφυρας πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μαζί με τον Δήμαρχο Δέλτα Ευθύμιο Φωτόπουλο.

Ο σύλλογος "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ευχαριστεί την κυρία Ελπινίκη Παναγιωτίδου για τη δωρεά χρηματικού ποσού εις μνήμη του συζύγου της Σωκράτη Παναγιωτίδη. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας προς αυτήν και όλους τους οικείους του."

Ξεκινά η πρώτη ιδιωτική Ναυτική Ακαδημία

Στις 16 Οκτωβρίου 2017 η επίσημη πρεμιέρα της πρώτης Ελληνο-Αραβικής επένδυσης στην ανώτατη εκπαίδευση με την ίδρυση ιδιωτικής Ναυτικής Ακαδημίας 
Θα αποφοιτούν Πλοίαρχοι, Μηχανικοί & Ηλεκτρολόγοι του Εμπορικού Ναυτικού
Πρόκειται για σύμπραξη της Αραβικής Ακαδημίας Επιστημών, Τεχνολογίας και Θαλάσσιων Μεταφορών (No. 2 στην παγκόσμια κατάταξη των Ναυτικών Ακαδημιών) με Ελληνικό Κολέγιο.

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Ιωάννης Λιναρδάκης 
Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
"Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, κ. Αντιδήμαρχε, υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Κιλκίς,
Ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, κ. Λιναρδάκης Ιωάννης, και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα μας για τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό τόσο του σχολείου μας όσο και του εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

Αξιούπολη: Πυρκαγιά κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Π.Υ. Γουμένισσας
Πρόκειται για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:09 περίπου, σε διαφορετικές εστίες κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Ειδομένης στην Δ.Κ. Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας (58ο – 64ο χλμ.). 

Προσπάθησαν να δώσουν ηρωίνη σε 34χρονο κρατούμενο

Συνελήφθησαν χθες (17 Σεπτεμβρίου 2017) το απόγευμα στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 40χρονος και μία 64χρονη, ημεδαποί, για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας.

Η "Χλωρίδα του Κιλκίς" στο 15ο συνέδριο της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρίας

Στο 15ο συνέδριο της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρίας που έγινε στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο στα Χανιά παρουσιάστηκαν (poster) δώδεκα(12) σπάνια και ενδημικά είδη της Ελληνικής χλωρίδας που αναπτύσσονται σε τοποθεσίες της Π.Ε. Κιλκίς.

Έκλεψε τις εντυπώσεις το περίπτερο του "Άθλου" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς 
Από 6/9 ημέρα Τετάρτη έως 10/9 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Εμποροπανήγυρη στο Κιλκίς. Σ' αυτήν την δράση του δήμου Κιλκίς συμμετείχε και με αθλητικός Σύλλογος Άθλος διατηρώντας εκθεσιακό περίπτερο εντός της περιοχής της εμποροπανήγυρης μπροστά στο Δημαρχείο του δήμου.

"Δοκιμάζετε δωρεάν και αποφασίζετε"

Ανακοίνωση "Άθλου" Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι από 18/9/2017 έως και 24/9/2017,  μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις δραστηριότητες μας δωρεάν και να αποφασίσετε σε ποια δραστηριότητα θα ενταχθείτε. 
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.