Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Αναβάλλεται το φιλικό παιχνίδι του Κιλκισιακού με τη Δόξα Δράμας

Ανακοίνωση Κιλκισιακού 
Το προγραμματισμένο για τη Τετάρτη φιλικό του Κιλκισιακού με τη Δόξα Δράμας αναβάλλεται.  Η ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας προετοιμάζεται αυτές τις ημέρες για το μπαράζ ανόδου στη Β΄ Εθνική.

Αποφάσεις της συνεδρίασης του Δ.Σ, της ΠΕΔΚΜ

Στην τακτική συνεδρίασή του, της Τρίτης 22 Αυγούστου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), μεταξύ άλλων:

"Όσο κοιτάμε μόνο προς τον ουρανό τόσο θα βλέπουμε τις πυρκαγιές να φουντώνουν"

Του Βαγγέλη Αποστόλου*
Δεν μπορούμε να αυξάνουμε αενάως την ισχύ της εναέριας πυρόσβεσης σε αναλογία με τον αυξανόμενο κίνδυνο, όταν μάλιστα σε συνδυασμό με την αλλαγή του κλίματος, η πιθανότητα να ζήσουμε στο εγγύς μέλλον καταστροφικές περιόδους όπως εκείνη του 2007 είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Μπορεί να εξισωθεί ο κομμουνισμός με το ναζισμό; Ποιά είναι η ελληνική εμπειρία;

Του Βλάση Αγτζίδη
Η μετασοβιετική Ανατολική Ευρώπη διέρχεται μια περίοδο ιδεολογικής παράκρουσης σε σχέση με την παλιά κοινή ένταξη στο σοβιετικό μπλοκ. Στην αιχμή αυτής της ολοκληρωτικής αποδόμησης βρίσκονται οι Βαλτικές χώρες, η Κροατία, η Πολωνία κ.ά. 

Το παραμύθι "Ραπουνζέλ" σε θεατρική διασκευή στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει, το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, "Ραπουνζέλ" σε θεατρική διασκευή. Tην Δευτέρα 28 Aυγούστου και ώρα 21:00 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς.
Γενική είσοδος 5€. Κρατήσεις 6944062928.

Μια φορά κι έναν καιρό, σε έναν πανύψηλο πύργο στο δάσος, ζει η Ραπουνζέλ, ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα, με τεράστιες, μακριές χρυσαφένιες πλεξούδες που έχουν την μαγική δύναμη να χαρίζουν νιάτα και ομορφιά σε όποιον τις αγγίξει. 

4ο Αντάμωμα Μουριωτών στις Μουριές Κιλκίς


Γιορτή Δάσους 2017 στο Καβαλάρι Μουριών Κιλκίς

Στους πρόποδες του Μπέλλες, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, βρίσκεται το Προσκοπικό Κέντρο Καβαλάρι Κιλκίς, δίπλα ακριβώς από το μικρό ομώνυμο χωριό. Ένα πανέμορφο Κέντρο, με υψηλή οργάνωση και άρτια υποδομή, που φιλοξενεί όχι μόνο προσκόπους απ' όλη την Ελλάδα αλλά και συλλόγους και οργανώσεις εκτός των Προσκόπων.

Κιλκίς: Τους τσάκωσαν με 150 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (21-8-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 55 και 49 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν επιμελώς κρυμμένα 150 πακέτα τσιγάρων και 44 συσκευασίες καπνού, τις οποίες είχαν εισάγει, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Παιονίας στην Κόρινθο

 Δελτίο τύπου Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παιονίας
Φέτος το καλοκαίρι το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου μας, συμμετείχε στο 15ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Κόρινθο. Ένα Φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Δήμο Κορινθίων σε συνεργασία με το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας», και που αποτελεί πλέον θεσμό πανελλήνιο.

ΜΕΡΚΟΥΡΕΙΑ 2017: Η καρδιά του Πολιτισμού χτυπά στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Στο Ανοιχτό Θέατρο ‘Μάνος Κατράκης’, στην οδό Καρόλου Κουν, ξετυλίγονται και φέτος τα ‘Μερκούρεια 2017’, από ένα δήμο που αγαπά να στηρίζει και να τιμά το Θέατρο και τους ανθρώπους του, μεταδίδοντας το μήνυμα ότι ο Πολιτισμός είναι η ψυχή, η κληρονομιά, η περιουσία της κοινωνίας μας.

Μάνδρες Κιλκίς: "Αποχαιρετάμε το Καλοκαίρι με ένα Super live"

Ποντιακό πανηγύρι στο Ελευθεροχώρι Κιλκίς


Πανηγύρι στην Πλαγιά Κιλκίς


Κιλκίς: Προκήρυξη 2oυ φεστιβάλ πολεμικών τεχνών «Eν αρχή»

Ανακοίνωση αθλητικού συλλόγου Άθλος Κιλκίς
Ο αθλητικός σύλλογος Άθλος Κιλκίς θέλοντας να συμβάλει στην εξέλιξη και διάδοση των πολεμικών τεχνών διοργανώνει στο Κιλκίς το 2ο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών «Εν αρχή».
Δήλωσε συμμετοχή εδώ http://www.athlos-fightclub-kilkis.com/
Ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων είναι 09 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα έναρξης 19.00μ.μ. στο θεατράκι του δήμου Κιλκίς (εντός της έκθεσης Κιλκίς )

Δημότες Κιλκίς σε απόγνωση: "Δεν πάει άλλο, μας έχουν πνίξει τα σκ@τ@"


Διαμαρτυρία δημοτών Κιλκίς, για τη διεξαγωγή της Εμποροπανήγυρης του Κιλκίς στη Γ. Καπέτα και στις παράπλευρες οδούς, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 21 Αυγούστου 2017.