Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Ο Ορέστης Τσανγκ στην Sigmaland Κιλκίς

Ανακοίνωση Sigmaland Κιλκίς
Ελάτε να παίξουμε survivor να διασκεδάσουμε να βγούμε φωτογραφίες παρέα με τον ένα και μοναδικό Ορέστη Τσανγκ στον Πολυχώρο τις Sigmaland την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στις 19:30 στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς.

Ιούνιος 2017: Αστυνομικός απολογισμός σε θέματα οδικής ασφάλειας στην Κεντρική Μακεδονία

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιούνιο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Ιούνιο 2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουνίου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -686- άτομα και ειδικότερα:

Ο Γιώργος Τσολακίδης στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ανακοίνωση Αλέξανδρου Κιλκίς
Η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς ανακοινώνει την συνεργασία για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον Γιώργο Τσολακίδη παίκτη της ΑΠΕ Λαγκαδά. Ο Γιώργος προέρχεται από τα σπλάχνα της Ακαδημίας και μετά το παιδικό της τμήμα, αγωνίσθηκε για 3 χρόνια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ και για ένα γύρο πέρυσι στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου. 

Θετικά τα αποτελέσματα του πρώτου μήνα λειτουργίας της αστυνόμευσης με ποδήλατα στην Κατερίνη

Θετικός είναι ο απολογισμός του πρώτου μήνα λειτουργίας της αστυνόμευσης με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα τόσο στην παραλιακή ζώνη της Κατερίνης, όσο και σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 46χρονο δικό μας για παράνομη μεταφορά 48χρονου Σκοπιανού

Συνελήφθησαν χθες (7-7-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας 46χρονος ημεδαπός και ένας 48χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 3 άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν στις 7-7-2017 το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, με τη συνεργασίας αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, δύο γυναίκες ηλικίας 57 και 23 ετών και ένας 27χρονος, για κλοπές. 

Δίβουνο Κιλκίς: 5ο Συναπάντεμαν Διβουνιωτών και Φίλων


49χρονος αλλοδαπός φορούσε ράσα και παρενοχλούσε γυναίκες σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Η επισταμένη έρευνα και η αξιοποίηση στοιχείων της προανάκρισης, οδήγησε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας στην ταυτοποίηση των στοιχείων ατόμου που προέβαινε κατ΄ εξακολούθηση σε ακόλαστες πράξεις σε βάρος γυναικών εντός αστικών λεωφορείων.