Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ανακαλείται "γλύκισμα με γεύση σοκολάτα" της ΜΕΒΓΑΛ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, ζήτησε και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι για την άμεση ανάκληση / απόσυρση της συνολικής ποσότητας της παρτίδας που αφορά στο προϊόν "γλύκισμα με γεύση σοκολάτα", με την εμπορική ονομασία «Frutomania σοκολάτα», με ημερομηνία ανάλωσης μέχρι 19/3, σε πολυσυσκευασία των 3x140 γρ. έκαστο, που παράγεται από την εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. και διατίθεται στη λιανική πώληση, στo οποίο διαπιστώθηκε αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτήρων (οσμή, υφή). 

Δύο φερέλπιδες κληρικοί εντάχθηκαν στο δυναμικό της Ιεράς Μητρόπολης Γουμενίσσης (25 φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου
Επί αιώνες ζει η Εκκλησία θεμελιωμένη στην πίστη και στη σχέση με τον σαρκωμένο Υιό του Θεού, που την έστησε (την συνέστησε) ως δικό Του σώμα, όπως εκκλησιολογεί ο εκ των πρώτων κορυφαίων εμπειρικών θεολόγων μας απόστολος Παύλος.

Δείτε τον Δωδεκάλογο της Οδικής Βοήθειας


Δράσεις Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς για την ανακύκλωση

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Κιλκίς
Συνεχίζοντας την εστίαση στον παράγοντα περιβάλλον, οι μαθητές του εργαστηρίου Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος επιδόθηκαν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες γύρω από το γνωστικό αντικείμενο της ανακύκλωσης. 

Να ζητήσουμε πολιτιστική τεχνογνωσία από την Βενεζουέλα

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η πολιτιστική έπαρση είναι κύριο γνώρισμα μεγάλου μέρους της παλαιοκομματικής πολιτικής τάξεως και της οργανικής διανόησης του ελληνικού κοινωνικού σχηματισμού. Στηρίζεται επί της χείριστης μορφής απάτης: εκείνης που υποκρίνεται απέναντι στον ίδιο τον εαυτό της και υπερβάλλει ακατάσχετα. 

Εργασίες συντήρησης στις επαρχιακές οδούς Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας και Ρυσίου- Ταγαράδων- Σουρωτής

Εργασίες συντήρησης στις επαρχιακές οδούς Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας και Ρυσίου- Ταγαράδων- Σουρωτής θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017, και μεθαύριο Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κανονικά θα εφαρμοστεί το Πρόγραμμα Δακοκτονίας 2017

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενημερώνει ότι το Πρόγραμμα Δακοκτονίας του 2017 θα εφαρμοστεί έγκαιρα με τον τρόπο που εφαρμόστηκε και την προηγούμενη χρονιά.

Θεσσαλονίκη: "Η τέλεια γυναίκα" στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «Η τέλεια γυναίκα» μια μαύρη κωμωδία που υπογράφει και πρωταγωνιστεί ο Ιάκωβος Μυλωνάς, την Κυριακή 5 & Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 και ώρα 21:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

ΑΣΕΠ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στα δικαστήρια

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 2Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 5/13-2-2017 και ΦΕΚ 8/15-2-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα πέντε (135) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες).

Σποτ Ελληνικής Αστυνομίας για την οδική ασφάλεια



Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο δικούς μας για 13 γραμμάρια χασίσι

Συνελήφθησαν χθες (28-2-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 48 και 31 ετών, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 12,9 γραμμαρίων.

Κιλκίς: Δραστηριότητες Εργαστηρίου Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Κιλκίς
Στο πλαίσιο λειτουργίας του εργαστηρίου Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ προχώρησαν σε νέα σπορά λαχανοκομικών ειδών στους χώρους του θερμοκηπίου του σχολείου. 

Χελιδονίσματα – Τα κάλαντα της άνοιξης


Δελτίο τύπου 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Το «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑ» είναι ένα πρωτομαρτιάτικο έθιμο, ένα μελωδικό καλωσόρισμα της Άνοιξης με ειδικά τραγούδια που λέγουν τα παιδιά γυρίζοντας από σπίτι σε σπίτι κρατώντας στεφάνι λουλουδιών ή ένα κλαδί από κισσό & ομοίωμα χελιδονιού που έχει ένα «μαγικό χαρακτήρα».

Εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων και μετά την 28η Φεβρουαρίου

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με ανακοίνωση στο διαδικτυακό τόπο του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων (ΗΜΑ), κάνει γνωστό ότι η διαδικασία εγγραφής και καταχώρισης θα είναι διαθέσιμη και μετά το πέρας της 28ης Φεβρουαρίου 2017.